Descopera aroma si maiestria produselor si mancarurilor traditionale din diferite zone ale lumii!

Miel de Liébana”, DOP, Spania, este un produs alimentar, fabricat de albinele melifere din nectarul florilor sau din secretiile provenite din partile vii ale plantelor care cresc in ecosistemele din Liébana.

Denumirea „Hajdusagi torma” DOP, se acorda radacinii plantei Armoracia rusticana (sin. A. lapathifolia) selectionate prin butasire in regiunea Hajdusag.

Branza Halloumi este o specialitate traditionala cipriota, populara si in Grecia. Este preparata din lapte de capra si de oaie, iar unele sortimente pot contine si lapte de vaca.

Toscana, este o importanta regiune viticola din Italia situata la 30 km de Florenta si ofera cel mai bun vin rosu Chianti. Ea ocupa ca suprafata viticola locul 3 in Italia dupa Sicilia si Puglia, insa nivelul de calitate a vinurilor sale este unul cu totul si cu totul exceptional.