Descopera aroma si maiestria produselor si mancarurilor traditionale din diferite zone ale lumii!

Boudin blanc de Liège este un cârnat albă tradițional din regiunea Liège, Belgia, preparat dintr-un amestec de carne de porc, carne de vită, grăsime de porc, ouă, pesmet, smântână, ceapă, și condimente. 

Măslinele Taggiasca IGP, o recunoaștere mult așteptată care recompensează excelența soiului Taggiasca, înregistrat acum oficial în registrul excelențelor protejate de Uniunea Europeană.

Carnea de vită Hongcheon, în special „Hongcheon Neulpureum Hanwoo”, se referă la carnea de vită coreeană (Hanwoo) de înaltă calitate, crescută în comitatul Hongcheon, Coreea de Sud.

"Awa Odori" se referă în primul rând la puiul «Awaodori», o specialitate locală din Prefectura Tokushima, Japonia, a cărui carne are o textură fermă și un gust bogat în umami.

Salata Caprese este o salată italiană simplă și delicioasă, cunoscută pentru culorile sale, roșu, alb și verde, care simbolizează steagul Italiei. 

Omi Beef este una dintre cele trei mărci de top de Wagyu japonez, cu o istorie de peste 400 de ani, originară din Prefectura Shiga. 

Queso de Burgos”IGP, Spania, este o brânză proaspătă produsă prin coagularea enzimatică a laptelui de vacă și de oaie integral, proaspăt și natural, pasteurizat, care nu a fost presat sau maturat.