Descopera aroma si maiestria produselor si mancarurilor traditionale din diferite zone ale lumii!

Indicația geografică „Szegedi tükörponty” se referă la peștii vii de crescătorie din specia de crap comun de Szeged recunoscută de stat, precum și la carnea curățată și filetată provenită de la acești crapi.

Denumirea „Sõir” se referă la un tip de brânză tradițională nematurată pe bază de coagul. Acesta este un produs lactat din categoria brânzeturilor coapte și este cunoscut în Estonia mai ales în regiunile istorice Võromaa și Setomaa.

Berthoud este o reteta traditionala creata la inceputul secolului al XX-lea. La inceput, acesta era un nume de familie raspandit in Chablais.

Este un produs apreciat de catre gurmanzii din lumea intreaga, are un gust unic si este preparat dupa retete traditionale frantuzesti.

Aria din care provine laptele si in care este produsa si maturata branza DOP „Casciotta d’Urbino” cuprinde intregul teritoriu al provinciei Pesaro e Urbino, din Italia.

Piersicile cu IGP „Pesca di Delia”, au un continut de zahar si arome distinctive care le diferentiaza de fructele de acelasi tip cultivate in alte arii de productie.

Pampepato di Terni, IGP, Italia, este un produs de panificatie obtinut prin prelucrarea fructelor uscate, a ciocolatei, a stafidelor, a fructelor confiate, a pudrei de cacao amaruie, a mierii, a cafelei, a condimentelor si a fainii.