Pepenii galbeni „Kırkağac Kavunu”
„Kırkağac Kavunu” DOP, Turcia, este un pepene galben cunoscut pentru aroma sa intensă și gustul său foarte dulce.
„Kırkağac Kavunu” DOP, Turcia, este un pepene galben cunoscut pentru aroma sa intensă și gustul său foarte dulce.
Parcul Izvor din București devine punctul central al unui eveniment culinar de amploare intre 21 și 25 martie 2025.
Tocana (tocanul) de oaie de la Stâna Ştefanu de pe Transalpina a primit atestatul de produs tradiţional din partea Ministerului Agriculturii.
Un exemplu excelent de diversificare a fermei de succes este ferma de lapte a familiei Roche.
In inima Braziliei există un loc unde civilizația se oprește brusc, iar natura își întinde regatul nesfârșit.
Geoparcul UNESCO Ținutul Buzăului este alegerea perfectă pentru turiștii în căutarea experiențelor autentice, spirituale, de cunoaștere, explorare a naturii sau de liniște și relaxare.
Acest aperitiv este un adevarat deliciu, foarte simplu de făcut și foarte foarte gustos.
În insula Ta'ū din Samoa Americană, întreaga populație își asigură 100% din energia electrică din panouri solare.
Bio Regiunea S. Pedro do Sul, Portugalia, lucrează pentru crearea unui Sistem Alimentar Durabil.
„2.030 de ferme urbane până în 2030”: aceasta este viziunea ambițioasă a Pocket City Farm (PCF), din Australia.
„Spišské párky” (STG, Cehia si Slovacia), sunt crenvurști în intestine de oaie cu diametrul de maximum 24 mm, segmentați prin răsucire.
Tara Dornelor este așezată la mijlocul adâncituri ce separă grupa de nord a Carpaitilor Orientali de cea centrală.
Calendarul lucrarilor agricole in gradina de langa casa utilizand semnele zodiacului atunci cand Luna trece prin constelatiile de pe cer in 2025.
Abordarea Nexus provine din conștientizarea faptului că apa, energia, agricultura și ecosistemele naturale prezintă legături puternice si contradictorii.
Povestea Made in Roşia Montană a început la sfârșitul anului 2013, înainte de Crăciun, când Tică Darie a primit cadou o pereche de șosete din lână.
„Kaffeost” DOP, Suedia, este o brânză proaspătă, cu o coajă uscată, produsă din lapte integral de ren, capră sau vacă servita cu cafea.
Curmalele pot contribui la reducerea riscului de cancer de colon și la îmbunătățirea sănătății ficatului.
„Caviar d’Aquitaine” este noua indicație geografică protejată (IGP) franceză înregistrată.
© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev