Un roman are o ferma de fructe exotice in Australia
Petru Duca detine o ferma de pomi fructiferi tropicali în apropiere de Tully (Queensland), din nord-estul Australiei.
Petru Duca detine o ferma de pomi fructiferi tropicali în apropiere de Tully (Queensland), din nord-estul Australiei.
Dialogul a oferit tinerilor ocazia de a colabora cu comisarul Christophe Hansen și de a-și împărtăși opiniile cu privire la viitorul sectorului agroalimentar, al zonelor rurale și al politicilor acestora.
Carnavalul venetian este un festival anual sărbătorit în Venetia, Italia.
Produsul „Ġbejna tan-nagħaġ” DOP, Malta, este o brânză proaspătă produsă din lapte crud integral, obținut de la ovine din rasa „malteză”.
„Oli de Menorca / Aceite de Menorca” IGP Spania, este un ulei de măsline extravirgin ecologic, obținut doar prin procese mecanice din fructele măslinului (Olea europaea L.).
Chiang Mai, Tailanda, are multe festivaluri pe tot parcursul anului, dar Festivalul Florilor iese in evidenta.
Tocană Boierească de la Punctul Gatronomic Local “Casa Dives” Pianu de Sus, Alba, este o mancare traditionalaa din 1850.
Oricine vrea să mănânce o carne buna va fi răsfățat la Săptămâna Verde Berlin.
„Silifke Yoğurdu” IGP, Turcia, este un produs lactat fermentat obținut prin utilizarea exclusivă a laptelui de capră.
In octombrie 2024, comerțul agroalimentar al UE a atins niveluri record, exporturile totalizând 21,7 miliarde EUR, iar importurile 16,2 miliarde EURO.
Gradinarii Germani aduc din nou primăvara la Berlin si anul acesta.
Comisia Europeană a aprobat înregistrarea denumirii vinuri de „Jidvei” (înregistrată ca Denumire de Origine Protejată), recunoscând-le calităţile distinctive.
Elvetia este prezenta la Săptămâna Verde de la Berlin sub motto-ul „Tradiția întâlnește inovația”
Federaţia Producătorilor de Palincă Naturală din Nord Vestul României detine atestatul de indicatie geografica pentru “Palinca”.
Mănăstirea Alina Maria o oază de liniște în județul Vâlce, Vaideeni, pe Vârful lui Roma, la altitudinea de 1620 de metri.
Usturoiul negru, cunoscut sub denumirea de „Aurul negru de la Sf. Paul” este un usturoi care a fost maturat în mod natural printr-un proces de fermentație foarte complex care durează luni de zile.
Reteta de gyros clasic grecesc, invelit in lipie si servit cu cartofi prajiti.
La Targul de la Berlin este prezent sosul verde in preparate precum înghețată, gin și mancarea cu oua și cartofi de Paste.
© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev