Branza Grande Bellezza Gran Sârbova
Grande Bellezza Gran Sârbova, cea mai bună brânză maturată din România e făcută de o asociație care adăpostește fete provenite din centre de plasament.
Grande Bellezza Gran Sârbova, cea mai bună brânză maturată din România e făcută de o asociație care adăpostește fete provenite din centre de plasament.
Omleta italiană, făcut cu ouă, parmezan și pătrunjel si cunoscută și sub numele de frittata, poate fi savurată la micul dejun, prânz sau cină.
Când fermierii din zonele cu climă rece își iau o odihnă de iarnă bine câștigată, comunitățile lor încă își doresc produse locale.
Prefectura Akita, Japonia, este renumită ca zonă producătoare de sake, unde există aproximativ 40 de fabrici de bere.
Cooperativa Grădina Noastră din Beiuș, inițiată de Dumitru Gal, este lider de piață la nivel național pe fructe de pădure.
Sarmalele "pitici de Lalova” este o specialitate tradiţională moldovenească.
Pensiunea Rustic House vă oferă cazare in Muntii Apuseni pe Valea Iadului, în zona cunoscută sub denumirea de Coada Lacului Lesu, la doar 15 km distanță de statiunea Stana de Vale.
Liptovské droby este un tip unic de cârnat cu umplutura de cartofi, jumări și condimente, introdusă în membrane din intestine naturale de porcine.
Pe Valea Buzăului, există o comoară culinară cunoscută sub numele de „ceapa roșie de Buzău”.
Zilele Culturale Maghiare din Cluj au loc pană pe 25 august, cu peste 500 de programe (concerte, expoziții, tururi ghidate, mese rotunde, proiecții de film, activități pentru copii, târguri, activități sportive și petreceri).
Festivalul MUTAT LA ȚARĂ FEST – ediția a II-a, este o experiență extraordinară dedicată bucuriei și frumuseții vieții la țară.
Silviu Lincar, tatal fotbalistului Eric Lincar, din dragoste pentru munte s-a mutat la Stana de Vale, Judetul Bihor, in anul 1982.
Festivalul Gastronomic Taste of Transylvania este realizarea visului comun a unor bucătari, antreprenori HoReCa și producători locali pasionați.
În Sonora, Mexic, Divine Flavour, liderul producției ecologice din Mexic, are podgorii care vor continua sa livreze struguri ecologici pe tot parcursul anului.
Moara de apa de la Bologa, judetul Cluj, cunoscută și sub denumirea de vâltoare este folosită la curățarea ecologică a covoarelor, cergilor, păturilor și obiectelor groase de îmbrăcăminte.
Slow Food Travel este conceput pentru călătorii curioși și responsabili care doresc să cunoască cu adevărat cultura gastronomică locală a regiunii buzoiene.
În zona Muntele Băişorii, localnicii servesc de Crăciun şi de Revelion o băutură pe care ei o numesc „oţet de mere”.
Anul 2024 a fost un sezon pozitiv pentru exportul de caise moldovenești.
© Copyright 2024 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev