Luna's Premium Truffles
Trufele sunt niste ciuperci care cresc in inima padurii, la cativa zeci de centimetri sub pamant.
Trufele sunt niste ciuperci care cresc in inima padurii, la cativa zeci de centimetri sub pamant.
Fermierii americani care s-au bazat pe pietele alimentare locale si regionale vor avea cel mai mult de suferi in urma pandemiei de COVID-19.
O reteta gustoasa de scrob banatean de ficat de pui, cu ceapa, oua, etc.
Aceasta supa picanta, se prepara in casa și este un remediu in combaterea virusiilor.
Tinutul Calimanilor este o afacere mica, de familie, ce duce mai departe traditia zonei in producerea branzeturilor maturate.
S.C. AVI-GIIS S.R.L., este un producator de preparate de carne si specialitati traditionale din judetul Valcea.
Reteta casnica de preparat paine.
„Placinta cu caprita din Herasti”, judetul Giurgiu, a primit atestatul de produs traditional.
Rachiul de pere cu para, este produs de Prodvinalco din Cluj-Napoca.
Supa de cus cus si cartofi din Csongrad, Ungaria.
Initiativa de a revitaliza soiurile noastre traditionale a readus Rosia de Buzau pe rafturile magazinelor lIDL.
In nordul Romaniei, se afla Bucovina, un tinut frumos si bogat in produsele din lapte, carne, mierea de albine si multe altele.
Primul produs de origine animala procesat, al Cooperativei Agricole Miorita Oachese, a obtinut dreptul de utilizare a mentiunii de calitate facultativa „produs montan”.
Mestesugari de Gusturi este un producator din Bucuresti care a primit atestat pentru sase produse traditionale din carne de porc.
Pastravaria lui Ilie Sava, construita la poalele Muntilor Bucegi, judetul Brasov.
Renumitul snitel vienez isi are originile la Venetia.
Ferma Steluta este una dintre cele mai vechi ferme pomicole din Romania.
Ciorba de porc este o mancare tipic Slovaciei, de la pomana porcului.
Reteta de cartofi in lapte la cuptor.
Reteta traditionala din localitatea Szentes, Ungaria.
Branzeturile de Liesti, judetul Galati sunt produse din lapte proaspat, obtinut de la oi, capre si vaci.
In registrul national al retetelor consacrate sunt inregistrate preparate de carne produse de S.C. TCE AGROSUIND S.R.L, Neamt.
Reteta veche traditionala din slanina afumata si ceapa.
Reteta traditionala din judetul Buzau, care se prepara usor si e foarte satioasa.
Dacian Ciolos, presedintele Renew Europe a trecut in revista, la seria de webinarii „Food Hubs, Good Food“, solutiile privind accesul pe piata a micilor producatori.
O reteta usoara, rapida si delicioasa servit ca aperitiv sau cina.
Dovlecei la cuptor cu oua, cascaval si iaurt.
Supa de lapte din judetul Csongrad, Ungaria.
CARNATII GRATAREL - PLIN DE CARNE de la ELIT, au fot votati Produsul Anului 2020
Produse traditionale atestate de la “Camara Motului” din Arieseni, judetul Alba.
© Copyright 2021 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev