Apa plata Izvorul Minunilor
Apa plata Izvorul Minunilor este extrasa din izvorul de apa minerala din statiunea Stana de Vale, judetul Bihor.
Apa plata Izvorul Minunilor este extrasa din izvorul de apa minerala din statiunea Stana de Vale, judetul Bihor.
Societatea Niro Serv Com este situata in Gura Humorului, un orasel linistit de munte din inima Bucovinei.
Vel Pitar se gaseste in top 10 a celor mai valoroase portofolii de branduri romanesti.
Tuica Taria lui Catalin este un produs atestat traditional 100% fabricat din prune.
Facultatea de Zootehnie din cadrul Universitatii de Stiințe Agricole si Medicina Veterinara din Iasi, organizeaza concursul ,,Identificaresi atestarea de produse traditionale”.
La Muzeul National al Taranului Roman, in curtea interioara si sala Acvariu are loc, periodic, targul de antichitati.
Hale de lifestyle culinar nu este o piata clasica, plina de tarabe, ci cu totul altceva.
In judetul Timis se prepara o slanina care se topeste in gura, cu gust de fum si usturoi si care se consuma cu ceapa de apa.
In registrul national al produselor montane fac parte produsele din carne; Pastrama de oaie afumata “Cosco-Vele”; si Carnati de casa afumati “Cosco- Vele”, realizate in Rucar, Judetul Arges.
Rio Bucovina a fost infiintata in anul 2006 si activeaza in zona imbutelierii/productiei de apa minerala naturala si bauturi racoritoare.
Produsele Prodincom Ilisesti, judetul Suceava, sunt realizate din carne de calitate superioara, din productia fermelor proprii de vite si taurasi si din sacrificarea oilor.
Apele minerale naturale Dorna isi au originea in Carpatii Orientali, intr-o arie protejata ecologic in zona Vatra Dornei.
INDAGRA FOOD este cea mai importanta platforma expozitionala dedicata industriei alimentare din Romania.
Angst a lansat o gama produsa dupa retete romanesti consacrate. Aceasta gama a aparut din nevoia de a intari valorile si traditiile romanesti si de a le pastra si pentru generatiile viitoare.
Magazinul de Produse Traditionale de Plescoi din Braila functioneaza sub licenta producatorului Gabioti din Plescoi.
Gourmet Festival Dusseldorf are loc in luna august, in fiecare an, in celebra "Konigs ALLE".
Corina si Tudor Rusu, mama si fiu, sunt din Turda si se ocupa de ani buni cu afacerea lasata mostenire de tatal doamnei, respectiv cresterea oilor.
Incepand cu data de 06.07.2018 produsul ”Salata cu icre de stiuca de Tulcea” a primit protectia nationala a sistemelor din domeniul calitatii conform legislatiei europene si nationale.
Targului de Toamna „Produs în Bucovina” se tine anual, in parcarea Iulius Mall Suceava.
Salamul traditional "de la Salas", este un produs traditional din Nadlac, judetul Arad.
Carmangeria Rox-Ana are atestate traditional urmatoarele produse din carne: Babic de Buzau; Ghiudem si Carnati Trandafir.
Avand carnea foarte gustoasa si gasindu-se in cantitati mari, scrumbia de Dunare are o importanta economica considerabila.
In judetul Iasi, produsele traditionale de carne oferite de Fabrica de Fum au o clientela fidela, pentruca sunt de calitate si la un pret acceptabil.
Targurile de Pasti din Viena va asteapta cu decoratiuni pascale traditionale, oua ornate artistic, delicatese culinare si programe muzicale.
In Parcul National, Bucuresti are loc, toamna, in fiecare an “Targului de paine”.
Fructele de padure se pot valorifica si sub forma unui produs unic cu gust rafinat cum este vinului handmade Berry Wine.
In judetul Arad sunt cunoscute mai multe retete de carnati de casa, care difera doar prin condimentele folosite.
„Pita Cetatii”, o paine traditionala in forma unei stele, este noul produs de promovare turistica lansat la sarbatorile Alba Fest.
Cozonac Kulcsos (cu cheita) din Olari (Varsandu Vechi), judetul Arad.
Gina Discalicau din Baia Mare a participat, in perioada 6-11 martie 2018, la targul traditional din piata Avram Iancu, Cluj Napoca, cu prajituri de casa, cornulete si alte bunatati!
© Copyright 2023 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev