Ferma horticola Steluta
Ferma Steluta este una dintre cele mai vechi ferme pomicole din Romania.
Ferma Steluta este una dintre cele mai vechi ferme pomicole din Romania.
Bere artizanala romaneasca, blonda si bruna, nepasteurizata.
Branzeturile de Liesti, judetul Galati sunt produse din lapte proaspat, obtinut de la oi, capre si vaci.
La cea de-a patra editie a Festivalului Culinar Slana Fest, organizat la restaurantul Rod din Cluj-Napoca, producatorul Petry a obtinut Medalia de Aur pentru cele mai bune produse de carmangerie crud-uscate.
CARNATII GRATAREL - PLIN DE CARNE de la ELIT, au fot votati Produsul Anului 2020
Micii producatori de branza din Ardeal sunt tot mai cunoscuti in Europa pentru calitatea sortimentelor de branza cu ierburi aromate, cu trufe sau tinute la maturat.
S.C. AVI-GIIS S.R.L., este un producator de preparate de carne si specialitati traditionale din judetul Valcea.
La restaurantul Rod din Cluj-Napoca, a avut loc festivalul gastronomic “SlanaFest”.
„Placinta cu caprita din Herasti”, judetul Giurgiu, a primit atestatul de produs traditional.
Buricul de Saveni este un cascaval realizat la Viofanny Saveni, judetul Botosani.
In nordul Romaniei, se afla Bucovina, un tinut frumos si bogat in produsele din lapte, carne, mierea de albine si multe altele.
Hegbeli Mihai a obtinut atestate de produs traditional pentru: Pita de cartofi de la Boianu, Colacul cu nuca dela Boianu si Checul de la Boianu.
Mestesugari de Gusturi este un producator din Bucuresti care a primit atestat pentru sase produse traditionale din carne de porc.
Targul de Craciun Bucuresti este cel mai mare targ de Craciun din Romania, si are loc in Piata Constitutiei.
In registrul national al retetelor consacrate sunt inregistrate preparate de carne produse de S.C. TCE AGROSUIND S.R.L, Neamt.
Lista produselor cu indicatie geografica protejata (IGP) din Romania a crescut cu Scrumbia de Dunare afumata.
Produse traditionale atestate de la “Camara Motului” din Arieseni, judetul Alba.
In Muntenia se fac puricei traditionali cu branza dar si cu jumari.
Targul producatorilor ardeleni, are loc saptamanal (sambata si duminica), intre orele 9-18.
In perioada Craciunului, Piata Mare din Sibiul este luminata de mii de beculete.
A fost inregistrata si protejata denumirea "Telemea de Sibiu" ca Indicatie Geografica Protejata.
Produs traditional originar, 100% natural din Judetul Sibiu.
11 produse traditionale si montane de pastrav din Romania.
Bunatati de la Bunica este o marca apreciata si cunoscuta, care aduce produse de calitate exceptionala si garantia gustului bun de la bunica.
Cozonacii Panemar sunt preparati dupa o reteta nemtesca originala.
Judetul Botosani se poate lauda cu cozonacii domnesti, alivencile si placintele poale în brau.
Producatorii locali de fructe de padure au lansat o noua cooperativa agricola in judetul Cluj.
Apa plata Izvorul Minunilor este extrasa din izvorul de apa minerala din statiunea Stana de Vale, judetul Bihor.
Dragaica este cel mai vechi targ de la Curbura Carpatilor.
Vel Pitar se gaseste in top 10 a celor mai valoroase portofolii de branduri romanesti.
© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev