Descopera aroma si maiestria produselor traditionale romanesti, aici gasesti intodeauna ceva care iti va incanta simturile!

Rachiul de pere cu para, este produs de Prodvinalco din Cluj-Napoca.

Read More

Initiativa de a revitaliza soiurile noastre traditionale a readus Rosia de Buzau pe rafturile magazinelor lIDL.

Read More

Primul produs de origine animala procesat, al Cooperativei Agricole Miorita Oachese, a obtinut dreptul de utilizare a mentiunii de calitate facultativa „produs montan”.

Read More

Pastravaria lui Ilie Sava, construita la poalele Muntilor Bucegi, judetul Brasov.

Read More

Ferma Steluta este una dintre cele mai vechi ferme pomicole din Romania.

Read More

Branzeturile de Liesti, judetul Galati sunt produse din lapte proaspat, obtinut de la oi, capre si vaci.

Read More

Reteta veche traditionala din slanina afumata si ceapa.

Read More

CARNATII GRATAREL - PLIN DE CARNE de la ELIT, au fot votati Produsul Anului 2020

Read More

S.C. AVI-GIIS S.R.L., este un producator de preparate de carne si specialitati traditionale din judetul Valcea.

Read More

Placinta cu caprita din Herasti”, judetul Giurgiu, a primit atestatul de produs traditional.

Read More

In nordul Romaniei, se afla Bucovina, un tinut frumos si bogat in produsele din lapte, carne, mierea de albine si multe altele.

Read More

Mestesugari de Gusturi este un producator din Bucuresti care a primit atestat pentru sase produse traditionale din carne de porc.

Read More

In registrul national al retetelor consacrate sunt inregistrate preparate de carne produse de S.C. TCE AGROSUIND S.R.L, Neamt.

Read More

Reteta traditionala din judetul Buzau, care se prepara usor si e foarte satioasa.

Read More

Produse traditionale atestate de la “Camara Motului” din Arieseni, judetul Alba.

Read More

Produs traditional din vestul Romaniei.

Read More

Circa 20 de retete traditionale din Sălaj au fost colectate de catre un grup de liceeni, in cadrul unui proiect de promovare a traditiilor culinare.

Read More

Reteta de sangerete din judetul Timis.

Read More

Targul producatorilor ardeleni, are loc saptamanal (sambata si duminica), intre orele 9-18.

Read More

A fost inregistrata si protejata denumirea "Telemea de Sibiu" ca Indicatie Geografica Protejata.

Read More

Comisia Europeana a aprobat inscrierea produsului romanesc ”Carnati de Plescoi” in registrul produselor care beneficiază de Indicatie Geografica Protejata (IGP).

Read More

Slovacii din Nadlac, Judetul Arad, pastreaza retete dupa care gateau stramosii lor.

Read More

11 produse traditionale si montane de pastrav din Romania.

Read More

Cozonacii Panemar sunt preparati dupa o reteta nemtesca originala.

Read More

Cel mai bun mujdei de usturoi sa prepara in Delta Dunarii.

Read More

Producatorii locali de fructe de padure au lansat o noua cooperativa agricola in judetul Cluj.

Read More

Dragaica este cel mai vechi targ de la Curbura Carpatilor.

Read More

Salata traditionala cu icre de crap va dobandi protectie la nivelul Uniunii Europene.

Read More

Bere artizanala romaneasca, blonda si bruna, nepasteurizata.

Read More

O reteta traditionala din judetul Arad.

Ingrediente pentru galustele cu prune: 1 kg cartofi; 0,5 kg prune; 350 g faina; 130 g margarina; o lingurita de scortisoara; 100 g pesmet.

Read More