Descopera aroma si maiestria produselor traditionale romanesti, aici gasesti intodeauna ceva care iti va incanta simturile!

Produse traditionale atestate de la “Camara Motului” din Arieseni, judetul Alba.

Read More

Produs traditional din vestul Romaniei.

Read More

Circa 20 de retete traditionale din Sălaj au fost colectate de catre un grup de liceeni, in cadrul unui proiect de promovare a traditiilor culinare.

Read More

Reteta de sangerete din judetul Timis.

Read More

Targul producatorilor ardeleni, are loc saptamanal (sambata si duminica), intre orele 9-18.

Read More

A fost inregistrata si protejata denumirea "Telemea de Sibiu" ca Indicatie Geografica Protejata.

Read More

Slovacii din Nadlac, Judetul Arad, pastreaza retete dupa care gateau stramosii lor.

Read More

11 produse traditionale si montane de pastrav din Romania.

Read More

Cozonacii Panemar sunt preparati dupa o reteta nemtesca originala.

Read More

Cel mai bun mujdei de usturoi sa prepara in Delta Dunarii.

Read More

Producatorii locali de fructe de padure au lansat o noua cooperativa agricola in judetul Cluj.

Read More

Dragaica este cel mai vechi targ de la Curbura Carpatilor.

Read More

Bere artizanala romaneasca, blonda si bruna, nepasteurizata.

Read More

O reteta traditionala din judetul Arad.

Ingrediente pentru galustele cu prune: 1 kg cartofi; 0,5 kg prune; 350 g faina; 130 g margarina; o lingurita de scortisoara; 100 g pesmet.

Read More

Levesul de post este specific satului Rod din Marginimea Sibiului.

Read More

Reteta de pui cu smantana din Bucovina.

Read More

La cea de-a patra editie a Festivalului Culinar Slana Fest, organizat la restaurantul Rod din Cluj-Napoca, producatorul Petry a obtinut Medalia de Aur pentru cele mai bune produse de carmangerie crud-uscate.

Read More

Micii producatori de branza din Ardeal sunt tot mai cunoscuti in Europa pentru calitatea sortimentelor de branza cu ierburi aromate, cu trufe sau tinute la maturat.

Read More

Reteta traditional de bulz din judetul Timis.

Read More

La restaurantul Rod din Cluj-Napoca, a avut loc festivalul gastronomic “SlanaFest”.

Read More

Buricul de Saveni este un cascaval realizat la Viofanny Saveni, judetul Botosani.

Read More

Retete traditionale toba de porc care se prapara de pomana porcului.

Read More

Racituri traditionale din judetul Arad.

Read More

Cartabosul traditional fara orez (maios) este produs in judetul Arad cu ocazia taierii porcului.

Read More

Hegbeli Mihai a obtinut atestate de produs traditional pentru: Pita de cartofi de la Boianu, Colacul cu nuca dela Boianu si Checul de la Boianu.

Read More

Targul de Craciun Bucuresti este cel mai mare targ de Craciun din Romania, si are loc in Piata Constitutiei.

Read More

Lista produselor cu indicatie geografica protejata (IGP) din Romania a crescut cu Scrumbia de Dunare afumata.

Read More

In Muntenia se fac puricei traditionali cu branza dar si cu jumari.

Read More

Langosi pe vatra cu slanina, ceapa si carnati se fac in satul Turnu (Pecica), judetul Arad.

Read More

Cu ocazia taierii porcului se prepara ciorba de varza murata.

Read More