Descopera aroma si maiestria produselor traditionale romanesti, aici gasesti intodeauna ceva care iti va incanta simturile!

O reteta traditionala din judetul Arad.

Ingrediente pentru galustele cu prune: 1 kg cartofi; 0,5 kg prune; 350 g faina; 130 g margarina; o lingurita de scortisoara; 100 g pesmet.

Read More

Levesul de post este specific satului Rod din Marginimea Sibiului.

Read More

Reteta de pui cu smantana din Bucovina.

Read More

La cea de-a patra editie a Festivalului Culinar Slana Fest, organizat la restaurantul Rod din Cluj-Napoca, producatorul Petry a obtinut Medalia de Aur pentru cele mai bune produse de carmangerie crud-uscate.

Read More

Micii producatori de branza din Ardeal sunt tot mai cunoscuti in Europa pentru calitatea sortimentelor de branza cu ierburi aromate, cu trufe sau tinute la maturat.

Read More

Reteta traditional de bulz din judetul Timis.

Read More

La restaurantul Rod din Cluj-Napoca, a avut loc festivalul gastronomic “SlanaFest”.

Read More

Buricul de Saveni este un cascaval realizat la Viofanny Saveni, judetul Botosani.

Read More

Retete traditionale toba de porc care se prapara de pomana porcului.

Read More

Racituri traditionale din judetul Arad.

Read More

Cartabosul traditional fara orez (maios) este produs in judetul Arad cu ocazia taierii porcului.

Read More

Hegbeli Mihai a obtinut atestate de produs traditional pentru: Pita de cartofi de la Boianu, Colacul cu nuca dela Boianu si Checul de la Boianu.

Read More

Targul de Craciun Bucuresti este cel mai mare targ de Craciun din Romania, si are loc in Piata Constitutiei.

Read More

Lista produselor cu indicatie geografica protejata (IGP) din Romania a crescut cu Scrumbia de Dunare afumata.

Read More

In Muntenia se fac puricei traditionali cu branza dar si cu jumari.

Read More

Langosi pe vatra cu slanina, ceapa si carnati se fac in satul Turnu (Pecica), judetul Arad.

Read More

Cu ocazia taierii porcului se prepara ciorba de varza murata.

Read More

In perioada Craciunului, Piata Mare din Sibiul este luminata de mii de beculete.

Read More

Produs traditional originar, 100% natural din Judetul Sibiu.

Read More

Bunatati de la Bunica este o marca apreciata si cunoscuta, care aduce produse de calitate exceptionala si garantia gustului bun de la bunica.

Read More

Judetul Botosani se poate lauda cu cozonacii domnesti, alivencile si placintele poale în brau.

Read More

Apa plata Izvorul Minunilor este extrasa din izvorul de apa minerala din statiunea Stana de Vale, judetul Bihor.

Read More

Vel Pitar se gaseste in top 10 a celor mai valoroase portofolii de branduri romanesti.

Read More

Piftie de pui, reteta traditionala din judetul Timis.

Read More

Facultatea de Zootehnie din cadrul Universitatii de Stiințe Agricole si Medicina Veterinara din Iasi, organizeaza concursul ,,Identificaresi atestarea de produse traditionale”.

Read More

Hale de lifestyle culinar nu este o piata clasica, plina de tarabe, ci cu totul altceva.

Read More

In registrul national al produselor montane fac parte produsele din carne; Pastrama de oaie afumata “Cosco-Vele”; si Carnati de casa afumati “Cosco- Vele”, realizate in Rucar, Judetul Arges.

Read More

Produsele Prodincom Ilisesti, judetul Suceava,  sunt realizate din carne de calitate superioara, din productia fermelor proprii de vite si taurasi si din sacrificarea oilor.

Read More

Preparat traditional din judetul Arad.

Read More

INDAGRA FOOD este cea mai importanta platforma expozitionala dedicata industriei alimentare din Romania.

Read More