Bucuresti: Targ de Sfanta Maria

Piata Taraneasca si Mester(Esti)! va invita de vineri pana duminica la Targul de Sfâata Maria, din 12 pana in 14 august, intre orele 10,00 si 18,00 in curtea Muzeului National al Taranului Roman, din Intrarea Monetariei nr. 3.

Si-au anuntat prezenta mesteri si artizani din toate zonele tarii: tesatoare, iconari, cusatorese, negustori cu mobilier si unelte taranesti, dar si tineri artisti cu bijuterie, obiecte casnice si de decor, vestimentatie pictata manual, sticla pictata, jucarii, ceramica si obiecte decorative, Negustori din toata tara vor fi prezenti cu tesaturi, mobilier, ceramica si alte obiecte taranesti din toate zonele tarii, dar si cu obiecte din perioada interbelica: carti, patefoane, portelanuri, bronzuri, bijuterii.

Ca de obicei, puteti targui fel de fel de bunatati: legume proaspete, turta dulce si covrigi, prajituri traditionale din Maramures, placinte domnesti, miere si produse apicole, tuica bio de la Cuca, dulceturi si siropuri naturale de la Tartasesti, vinuri de la Panciu.

Gospodine pricepute din Dambovita vor pregati la ceaun mancare ca la bunica acasa: ciorba de fasole cu afumatura, ciolan fiert in vin, varza calita cu carnati, legume si ciuperci la gratar, lipie coapta.

Intrarea este libera !