Salonul articolelor mestesugaresti

In plina vacanta de vara, sunteti asteptati cu mic cu mare, la Targul Piata Taraneasca si Mester(Ești)!, in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Român, de vineri, 29 iulie, pana duminica, 31 iulie 2016 , intre orele 10-18.

Intrarea este libera si accesul se face prin Intrarea Monetariei nr. 3.

Puteți degusta si targui: placinte boieresti si tot felul de cofeturi, turta dulce si covrigi de la Pitesti, prajituri traditionale de la Maramures, miere, polen sau pastura, dulceturi si zacusti, siropuri de la Tartasesti, tuica bio de la Cuca, fructe si legume de sezon. Se vor pregati mancaruri la fata locului, dupa retete dambovitene.

Mesteri populari si artizani din toate zonele tarii, mesteresc si expun diverse obiecte: jucarii din lemn, obiecte din piele, mic mobilier pictat, oale, linguri, cauce si ibrice de alama, ii si marame, scoarte si cergi, icoane si pristolnice, bijuterii, zgardane, obiecte realizate din lana impaslite si crosetate, casete si cutii, brose si vestimentatie, toate realizate de mana, cu pricepere.

In curtea interioara, negustorii va asteapta intr-o lume cu obiecte vechi (cufere, mobilier taranesc, ceramica veche taraneasca, unelte gospodaresti, roti de car, ii si fote, covoare si diverse tesaturi taranesti, tablouri, bijuterii, carti, carti postale, portelanuri, patefoane etc.).

Organizator: Tactic Events Corina Berariu

Tel: 0744 860 082

E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Facebook: https://www.facebook.com/PiataTaraneascaRO/