Targ de vara la Muzeul National

Piata Taraneasca si Mester(Esti) organizeaza Targ de vara pana-n seara in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman.

De vineri, 22 iulie, pana duminica, 24 iulie 2016, intre orele 10,00-19.00, puteti degusta si targui: colaci si tot felul de cofeturi, placinte boieresti, turta dulce si covrigi, miere, dulceturi si zacusti, siropuri, tuica si fructe si legume proaspete de sezon. Ceaunele vor sfarai cu mancaruri pregatite la fata locului, dupa retete taranesti, de pe plaiuri dambovitene: sarmalute in varza noua, fasole cu ciolan si tochitura cu mamaliguta.

Mesteri populari si artizani din toate zonele tarii vor expune: ceramica, obiecte din piele, mic mobilier pictat, oale, linguri, cauce si ibrice de alama, ii si marame, scoarte si cergi, icoane si pristolnice, bijuterii, zgardane, obiecte realizate din lana si crosetate, casete si cutii, brose si vestimentatie, obiecte din lemn si sticla.

In curtea interioara, negustorii va asteapta intr-o lume cu obiecte vechi (cufere, mobilier taranesc, ceramica veche taraneasca, unelte gospodaresti, roti de car, ii si fote, covoare si diverse tesaturi taranesti, tablouri, bijuterii, carti, carti postale, patefoane etc.).

In perioada 22 – 24 iulie 2016, intre orele 10,00 si 19, 00 e prilej de tocmit si de stat la povesti cu mesterii, de plimbat, de admirat si de targuit, in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman!

Intrarea este libera si accesul se face prin Intrarea Monetariei nr 3.

Organizator: Tactic Events