Descopera aroma si maiestria produselor traditionale romanesti, aici gasesti intodeauna ceva care iti va incanta simturile!

Romania participa la editia din anul 2015 a Expozitiei internationale „Saptamana Verde” (Grune Woche), care va avea loc la Berlin, Germania, in perioada 16 - 25 ianuarie 2015

Read More

Produs traditional din judetul Timis.

Read More

Dulceata lu’ Razvan“ se gaseste acum pe rafturile hipermarketurilor, in multe magazine din tara, dar si de peste granita.

Read More

Pogacele de Sf.Luca sunt un produs traditional din judetul Arad

Read More

Produsul traditional “Toba de casa'' din judetul Timis.

Read More

Dintre mancarurile care pot fi consumate in urmatoarele 40 de zile va prezentam 12 retete, combinate in 4 meniuri, recomandate la trapeza Catedralei mitropolitane din Iasi.

Read More

Agropan, Gherla, judetul Cluj a folosit fonduri UE pentru a extinde si moderniza capacitatea de productie de panificatie.

Read More

In restaurantele din Timisoara, nu lipsesc din meniu clatitele "Ca la Ana-Lugojana".

Read More

De vineri 29 august pana duminica 31 august , Piata Taraneasca si Mester(Esti)! va invita la un nou targ in curtea Muzeului National al Taranului Roman.

Read More

Cinci producatori ai specialitatii Salam de Sibiu au decis infiintarea Asociatiei Producatorilor de Salam de Sibiu (APSS) cu scopul de a apara marca prin obtinerea Indicatiei Geografice Protejate (IGP) la nivel comunitar.

Read More

SC MATIAS SRL SANTIMBRU (ALBA) are in noul Registru National al produselor traditionale 5 produse de panificatie atestate

Read More

Paine secuiasca de casa cu cartofi din Ghelinta, Covasna este al doilea produs atestat in Registrul national al produselor traditionale (RNPT).

Read More

Atestatul de produs traditional nr. 01 a fost emis de Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale — Directia Generala Industrie Alimentara — in data de 6 martie 2014.

Read More

Sonimpex Topoloveni, producatorul Magiunului de prune Topoloveni a deschis primul sau magazin, in incinta Pietei Amzei.

Read More

Comuna Svinita, Mehedinti, se mai numeste si “taramul smochinelor”.

Read More

Vedeta targurilor de produse traditionale din Bucuresti este Floarea Vasile, singurul producator omologat de paine la test.

Read More

La cea de-a cincea editie a Festivalului Raciturilor care s-a desfasurat in data de 12 octombrie 2013 in localitatea Pestisani, piftia “cu cap de pastrav” a fost supriza festivalului.

Read More

Se obtine din zerul rezultat din prelucrarea laptelui in cas (de oaie sau de vaca).

Read More

Este sortimentul de branza cel mai vechi cunoscut la noi. Se prepara din cas obtinut din lapte de oaie, in timpul verii.

Read More

Ferma de animale a fratilor Catean, este formata din 100 de vaci, 1.000 de oi si 11 cai de rasa.

Read More