Descopera aroma si maiestria produselor traditionale romanesti, aici gasesti intodeauna ceva care iti va incanta simturile!

Pentru Salamul de Sibiu orice prezentare este de prisos.

Read More


Gama “Traditii” este disponibila intr-un ambalaj atractiv, mult mai practic si mai usor de utilizat.

Read More

Produsul traditional PALINCA din OAS 100% naturala din prune.

Read More

SC KILLER SRL si-a inceput activitatea de productie a preparatelor din carne in septembrie 1997.

Read More

Tocanita traditionala pecicana, dupa o reteta oferita de Mester Iosif Toma.

Read More

Nasal este o branza moale din lapte de vaca fermentat.

Read More

S.C. Lactate Natura S.A. Targoviste a luat fiinta in 1991.

Read More


Read More

Delaco este unul dintre principalii furnizori de produse lactate.

Read More

Kosarom este prima firma din industria alimentara din Romania privatizata in anul 1992 prin Programul Pilot al Guvernului.

Read More

Slow Food Turda ne invita la friptura de Turda (Tordai pecsenye).

Read More

Produsele traditionale ''La Baciu'' sunt realizate de SC ANDELVERO, Campulung Moldovenesc, judetul Suceava.  

Read More

Oamenii din Banatului Montan, in noaptea de Anul Nou cinstesc cate un pahar de tuica  fiarta cu nuci.

Read More

 

Societatea ARTERIMPEX S.R.L., care a fost infiintata in anul 1994, a avut ca domeniu de activitate alimentatia publica si comertul.

Read More

Actualul producator de paine SC Bruaria TIAMAX SRL, face renumita "Pita de Pecica, pe vatra", de mai bine de 68 de ani.

Read More

Prin 1800 au ajuns covrigii in targul din Buzau, iar acum toata lumea ii stie drept Covrigii de Buzau.

Read More

Horinca de Maramures este o bautura cu lunga traditie de productie si consum in zona de nord a tarii.

Read More

In Racatau, satul Muntele Rece, judetul Cluj, se obtine produsul traditional "Afinata''.

Read More

Brojbutele cu pisat sunt sarmalutele maramuresene cu faina de porumb

Read More

De-a lungul mai multor generatii familia Zetea produce bauturi naturale distilate din fructe in cazane traditionale cu foc direct, imbunatatind procedeul dupa metoda ZETEA, dar pastrand caracterul traditional al acestuia.

Read More

Cultivarea verzei a fost o adevarata traditie locala in Socodor.

Read More

"Virsli de Salasu" se produc dupa o reteta veche de sute de ani din carne de capra combinata cu cea de oaie.

Read More

Braga este o bautura naturala racoritoare cu gust acrisor si cu miros specific.

Read More

Colacii secuiesti sau kurtoskalacs, sunt imbracati in zahar si nuca.

Read More

Fabrica Rarul din Campulung Moldovenesc, judetul Suceava are o traditie de peste 40 ani.

Read More

Descrierea produsului romanesc MAGIUN NATURAL DE PRUNE TOPOLOVENI (IGP).

Read More

Salamul traditional de Nadlac, din judetul Arad, este cel mai consistent si mai gustos preparat din zona si se bazeaza pe o reteta cunoscuta de fiecare locuitor al orasului.

Read More