Produsele traditionale ''La Baciu'' sunt realizate de SC ANDELVERO, Campulung Moldovenesc, judetul Suceava.
Oamenii din Banatului Montan, in noaptea de Anul Nou cinstesc cate un pahar de tuica fiarta cu nuci.
Societatea ARTERIMPEX S.R.L., care a fost infiintata in anul 1994, a avut ca domeniu de activitate alimentatia publica si comertul.
Actualul producator de paine SC Bruaria TIAMAX SRL, face renumita "Pita de Pecica, pe vatra", de mai bine de 68 de ani.
Prin 1800 au ajuns covrigii in targul din Buzau, iar acum toata lumea ii stie drept Covrigii de Buzau.
Horinca de Maramures este o bautura cu lunga traditie de productie si consum in zona de nord a tarii.
In Racatau, satul Muntele Rece, judetul Cluj, se obtine produsul traditional "Afinata''.
Brojbutele cu pisat sunt sarmalutele maramuresene cu faina de porumb
De-a lungul mai multor generatii familia Zetea produce bauturi naturale distilate din fructe in cazane traditionale cu foc direct, imbunatatind procedeul dupa metoda ZETEA, dar pastrand caracterul traditional al acestuia.
Cultivarea verzei a fost o adevarata traditie locala in Socodor.
"Virsli de Salasu" se produc dupa o reteta veche de sute de ani din carne de capra combinata cu cea de oaie.
Braga este o bautura naturala racoritoare cu gust acrisor si cu miros specific.
Colacii secuiesti sau kurtoskalacs, sunt imbracati in zahar si nuca.
Fabrica Rarul din Campulung Moldovenesc, judetul Suceava are o traditie de peste 40 ani.
Descrierea produsului romanesc MAGIUN NATURAL DE PRUNE TOPOLOVENI (IGP).
Salamul traditional de Nadlac, din judetul Arad, este cel mai consistent si mai gustos preparat din zona si se bazeaza pe o reteta cunoscuta de fiecare locuitor al orasului.
© Copyright 2024 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev