Lasa-te surprins de o nouă aventură de gusturi, arome si texturi unice si delicioase. De la prospetimea fructelor si legumelor ecologice pana la maiestria bucatelor traditionale, aici gasesti intodeauna ceva care iti va incanta simturile.

Mascarpone este o branza italiana cu pasta moale.

Read More

Vinurile Chozas Carrascal, DOP, Spania sunt vinuri minerale cu aroma de pamant

Read More

Salata greceasca sau salata horiatiki este o salata populara in bucataria greaca, facuta cu branza feta.

Read More

CARNATII GRATAREL - PLIN DE CARNE de la ELIT, au fot votati Produsul Anului 2020

Read More

Brousse du Rove” DOP, Franta, este o branza de capra prezentata sub forma de cornet.

Read More

Pan gallego” DOP, Spania, este o paine cu coaja crocanta, cu miezul moale si cu alveole numeroase si neregulate.

Read More

Sneem Black Pudding este un sangerete traditional, neambalat in forme si preparat in tavi la cuptor.

Read More

Arseniko Naxou” DOP, este o branza de masa, tare, maturata, de fabricatie artizanala, din lapte de capra si de oaie nepasteurizat produs in insula Naxos din Grecia.

Read More

In Maramures exista "Sarbatoarea cositului si a placintelor crete" in localitatea Mesteacan.

Read More

S.C. AVI-GIIS S.R.L., este un producator de preparate de carne si specialitati traditionale din judetul Valcea.

Read More

Placinta cu caprita din Herasti”, judetul Giurgiu, a primit atestatul de produs traditional.

Read More

Supa de cus cus si cartofi din Csongrad, Ungaria.

Read More

Poulet de Bresse este un renumit pui pentru carne, crescut in estul Frantei.

Read More

In nordul Romaniei, se afla Bucovina, un tinut frumos si bogat in produsele din lapte, carne, mierea de albine si multe altele.

Read More

Mestesugari de Gusturi este un producator din Bucuresti care a primit atestat pentru sase produse traditionale din carne de porc.

Read More

Renumitul snitel vienez isi are originile la Venetia.

Read More

In data de 3 februarie 2020, descoperiti la Cluj-Napoca, deliciile insulei Madeira, .

Read More

Ciorba de porc este o mancare tipic Slovaciei, de la pomana porcului.

Read More

Reteta traditionala din localitatea Szentes, Ungaria.

Read More

In registrul national al retetelor consacrate sunt inregistrate preparate de carne produse de S.C. TCE AGROSUIND S.R.L, Neamt.

Read More

Reteta traditionala din judetul Buzau, care se prepara usor si e foarte satioasa.

Read More

Paski sir” DOP, este o branza tare de oaie, produsa din lapte integral provenit de la rasa autohtona de oi de pe insula Pag, Croatia.

Read More

Supa de lapte din judetul Csongrad, Ungaria.

Read More

Produse traditionale atestate de la “Camara Motului” din Arieseni, judetul Alba.

Read More

Cigányka se prepara de obicei la pomana porcului, fiind considerata o mancare traditionala in judetul Bekes, Ungaria.

Read More

Producatorul Greenlife Romania din Floresti, Cluj, isi propune sa promoveze germeni si lastari ca superalimente ale viitorului.

Read More

Produs traditional din vestul Romaniei.

Read More

Mozzarella di Gioia del Colle” DOP, Italia, este un tip de branza proaspata pe baza de pasta filata, produsa doar din lapte crud integral de vaca la care se adauga o cultura de zer fermentat.

Read More

Circa 20 de retete traditionale din Sălaj au fost colectate de catre un grup de liceeni, in cadrul unui proiect de promovare a traditiilor culinare.

Read More

Reteta de sangerete din judetul Timis.

Read More