Lasa-te surprins de o nouă aventură de gusturi, arome si texturi unice si delicioase. De la prospetimea fructelor si legumelor ecologice pana la maiestria bucatelor traditionale, aici gasesti intodeauna ceva care iti va incanta simturile.

In Maramures exista "Sarbatoarea cositului si a placintelor crete" in localitatea Mesteacan.

Read More

S.C. AVI-GIIS S.R.L., este un producator de preparate de carne si specialitati traditionale din judetul Valcea.

Read More

Placinta cu caprita din Herasti”, judetul Giurgiu, a primit atestatul de produs traditional.

Read More

Supa de cus cus si cartofi din Csongrad, Ungaria.

Read More

Poulet de Bresse este un renumit pui pentru carne, crescut in estul Frantei.

Read More

In nordul Romaniei, se afla Bucovina, un tinut frumos si bogat in produsele din lapte, carne, mierea de albine si multe altele.

Read More

Mestesugari de Gusturi este un producator din Bucuresti care a primit atestat pentru sase produse traditionale din carne de porc.

Read More

Renumitul snitel vienez isi are originile la Venetia.

Read More

In data de 3 februarie 2020, descoperiti la Cluj-Napoca, deliciile insulei Madeira, .

Read More

Ciorba de porc este o mancare tipic Slovaciei, de la pomana porcului.

Read More

Reteta traditionala din localitatea Szentes, Ungaria.

Read More

In registrul national al retetelor consacrate sunt inregistrate preparate de carne produse de S.C. TCE AGROSUIND S.R.L, Neamt.

Read More

Reteta traditionala din judetul Buzau, care se prepara usor si e foarte satioasa.

Read More

Paski sir” DOP, este o branza tare de oaie, produsa din lapte integral provenit de la rasa autohtona de oi de pe insula Pag, Croatia.

Read More

Supa de lapte din judetul Csongrad, Ungaria.

Read More

Produse traditionale atestate de la “Camara Motului” din Arieseni, judetul Alba.

Read More

Cigányka se prepara de obicei la pomana porcului, fiind considerata o mancare traditionala in judetul Bekes, Ungaria.

Read More

Producatorul Greenlife Romania din Floresti, Cluj, isi propune sa promoveze germeni si lastari ca superalimente ale viitorului.

Read More

Produs traditional din vestul Romaniei.

Read More

Mozzarella di Gioia del Colle” DOP, Italia, este un tip de branza proaspata pe baza de pasta filata, produsa doar din lapte crud integral de vaca la care se adauga o cultura de zer fermentat.

Read More

Circa 20 de retete traditionale din Sălaj au fost colectate de catre un grup de liceeni, in cadrul unui proiect de promovare a traditiilor culinare.

Read More

Reteta de sangerete din judetul Timis.

Read More

Targul producatorilor ardeleni, are loc saptamanal (sambata si duminica), intre orele 9-18.

Read More

A fost inregistrata si protejata denumirea "Telemea de Sibiu" ca Indicatie Geografica Protejata.

Read More

Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara, Facultatea de Horticultura a organizat un targ dedicat horticulturii in Campusul Agronomie – Herastrau.

Read More

Comisia Europeana a aprobat inscrierea produsului romanesc ”Carnati de Plescoi” in registrul produselor care beneficiază de Indicatie Geografica Protejata (IGP).

Read More

Mancare traditionala din Csongrad, Ungaria.

Read More

Slovacii din Nadlac, Judetul Arad, pastreaza retete dupa care gateau stramosii lor.

Read More

11 produse traditionale si montane de pastrav din Romania.

Read More

Datorita gustului sau unic, branza „Dziugas” a devenit unul dintre produsele alimentare simbolice ale Lituaniei.

Read More