Lasa-te surprins de o nouă aventură de gusturi, arome si texturi unice si delicioase. De la prospetimea fructelor si legumelor ecologice pana la maiestria bucatelor traditionale, aici gasesti intodeauna ceva care iti va incanta simturile.

Mancare traditionala ungureasca care se preara de taierea porcului.

Read More

In perioada Craciunului, Piata Mare din Sibiul este luminata de mii de beculete.

Read More

Bergamotul din regiunea Calabria, Italia, produce une ulei esential caracterizat prin culoarea verde si miros proaspat si placut.

Read More

Produs traditional originar, 100% natural din Judetul Sibiu.

Read More

Bunatati de la Bunica este o marca apreciata si cunoscuta, care aduce produse de calitate exceptionala si garantia gustului bun de la bunica.

Read More

Judetul Botosani se poate lauda cu cozonacii domnesti, alivencile si placintele poale în brau.

Read More

Apa plata Izvorul Minunilor este extrasa din izvorul de apa minerala din statiunea Stana de Vale, judetul Bihor.

Read More

Vel Pitar se gaseste in top 10 a celor mai valoroase portofolii de branduri romanesti.

Read More

Gache vendeenne” este un produs de patiserie (viennoiserie) de forma ovala oferit consumatorului in stare proaspata.

Read More

Midia „Cozza di Scardovari”, apartinand speciei Mytilus galloprovincialis, este o molusca bivalva cu forma alungita si cu o cochilie de culoare negru-violaceu.

Read More

Piftie de pui, reteta traditionala din judetul Timis.

Read More

Facultatea de Zootehnie din cadrul Universitatii de Stiințe Agricole si Medicina Veterinara din Iasi, organizeaza concursul ,,Identificaresi atestarea de produse traditionale”.

Read More

In Pirineii Catalani, Spania, se obtine o foarte buna carne de vitel din rasele rustice Bruna de los Pirineos, Aubrac sau Gasconne.

Read More

Hale de lifestyle culinar nu este o piata clasica, plina de tarabe, ci cu totul altceva.

Read More

In registrul national al produselor montane fac parte produsele din carne; Pastrama de oaie afumata “Cosco-Vele”; si Carnati de casa afumati “Cosco- Vele”, realizate in Rucar, Judetul Arges.

Read More

Cooperativa agricola Bio Carpathia din Brasov, formata din 52 de fermieri a creat propriul brand de lactate Bio Carpathia, produs pe care l-a listat in Carrefour.

Read More

Produsele Prodincom Ilisesti, judetul Suceava,  sunt realizate din carne de calitate superioara, din productia fermelor proprii de vite si taurasi si din sacrificarea oilor.

Read More

Krcki prsut”, IGP, Croatia este un produs din carne uscata, obtinut din sunca de porc, sarata uscat cu sare de mare.

Read More

Preparat traditional din judetul Arad.

Read More

O mancare traditionala din judetul Csongrad, Ungaria.

Read More

INDAGRA FOOD este cea mai importanta platforma expozitionala dedicata industriei alimentare din Romania.

Read More

Flonz” IGP, Germania, este un carnat in sange fabricat conform unei traditii artizanale vechi.

Read More

Steirische Käferbohne” DOP, este o fasole bicolora din specia botanica Phaseolus coccineus L., cultivata in Stiria, Austria.

Read More

Jambon Noir de Bigorre” este o sunca uscata, provenita de la un porc gascon de rasa locala pura, crescut pe pasunile cu iarba din Muntii Pirinei, Franta.

Read More

Magazinul de Produse Traditionale de Plescoi din Braila functioneaza sub licenta producatorului Gabioti din Plescoi.

Read More

Cimbrul „Thym de Provence” se cultiva doar in regiunea Provence, situata in sud-estul Frantei.

Read More

Corina si Tudor Rusu, mama si fiu, sunt din Turda si se ocupa de ani buni cu afacerea lasata mostenire de tatal doamnei, respectiv cresterea oilor.

Read More

Reteta ardeleneasca de mancare traditionala.

Read More

Caltabosul este mancarea traditionala ungureasca la pomana porcului.

Read More

Pomaria Badacin este o livada ecologica din judetul Salaj, in care cultiva piersici, ciresi, zmeura, nuci si mere.

Read More