BioFresh, o afacere de la zero cu legume ecologice

BioFresh Banat este un start-up care a pornit de la ideea de a aduce produse bio în partea de vest a țării și de a pune accentul pe gustul legumelor proaspete.

Primul an de activitate a fost 2019, cand Adrian Dumitrescu și partenera lui au gândit proiectul strict pe finanțare europeană. În viitor, își dorește ca BioFresh să se dezvolte. Au achiziționat un teren lângă ferma lor, în zona localității Sat Chinez, județul Timiș si iși doresc să extindă piața și pe plan extern. Au avantaj competitiv, fiind aproape de Austria si pot să livrez în Viena la fel de rapid cât să livrez în București. Produsele BioFresh Banat sunt 100% bio, crescute natural fără aditivi, pesticide, nemodificate genetic.

Din gama de produse pentru început ofera: Răsaduri roditoare de roșii cherry, roșii, ardei și vinete; Legume gustoase de roșii cherry, roșii, castraveți, salată, spanac, baby spanac, vinete, ceapă verde și pătrunjel; Murături delicioase precum castraveți murați delicioși, ideali pentru mesele alături de cei dragiLivreaza legumele in Timisoara si localitatile din jurul orasului, comenzile sunt de minim 300 lei si se preiau cu cel putin o zi inainte de data livrarii. Se asigura livrarea gratuita a produselor astfel: in fiecare zi de vineri pentru comenzile primite pana joi ora 15:00 in raza orasului Timisoara; in fiecare zi de joi pentru comenzile primite pana miercuri ora 15:00 in raza urmatoarelor localitati: Chisoda, Giroc, Mosnita Noua, Ghiroda; in fiecare zi de miercuri pentru comenzile primite pana marti ora 15:00 in raza urmatoarelor localitati: Dumbravita, Covaci, Sanandrei, Dudestii Noi, Carani, Sacalaz.

Oferta >>

 


Cautare