Alternativa vegană la Camembert

Veganz Group AG, singurul furnizor multi-categorie de alimente vegane din Europa, și-a deschis a treia unitate de producție proprie în Spielberg, Austria.

Întrucât cererea pentru alternativa vegană Camembert Cashewbert este atât de mare încât capacitățile din unitatea de producție din Berlin nu mai sunt suficiente, alternativa de brânză este acum produsă la un alt loc de producție. Alternativa vegană la Camembert constă din doar șase ingrediente și nu conține soia, ulei de palmier și aditivi. Are gustul autentic din starterul și culturile de ciuperci nobile pe care le conține. Acestea susțin fermentația caju și a nucilor de macadamia și îi conferă cajubertului coaja albă tipică.

Veganz Cashewbert convinge nu numai prin gustul său blând, ci și prin durabilitate. În comparație cu un camembert animal, care provoacă 1.397 g de CO2, doar o treime din emisii sunt emise pentru Cashewbert, cu 533 g de CO2 la 175 g. Cashewbert este, de asemenea, un înlocuitor durabil de brânză. În plus, înlocuitorul de brânză este certificat organic și ambalat într-o cutie de carton durabilă.

 


Cautare