Cartofi cu castraveti murati
Mancare de post.
Mancare de post.
Supa de lapte din judetul Csongrad, Ungaria.
Sosul de merișoare poate fi servit alături de orice friptura de Crăciun (rață, gâscă, curcan, pui, porc sau vită).
Cigányka se prepara de obicei la pomana porcului, fiind considerata o mancare traditionala in judetul Bekes, Ungaria.
Adevărat balsam pentru stomac, zeama de varză va transforma această ciorbă ţărănească simplă într-una absolut delicioasă.
Produs traditional din vestul Romaniei.
Descoperiți aromele de flori de câmp ale acestei brânze tradiționale de oaie, produsă în inima României.
Circa 20 de retete traditionale din Sălaj au fost colectate de catre un grup de liceeni, in cadrul unui proiect de promovare a traditiilor culinare.
O reteta gustoasa de scrob banatean de ficat de pui, cu ceapa, oua, etc.
Reteta de sangerete din judetul Timis.
Reteta casnica de preparat paine.
Mancare traditionala din Csongrad, Ungaria.
Reteta de cartofi in lapte la cuptor.
Slovacii din Nadlac, Judetul Arad, pastreaza retete dupa care gateau stramosii lor.
Reteta veche traditionala din slanina afumata si ceapa.
O ciorba modesta si economica poate fi si borsul cu pasat.
Dovlecei la cuptor cu oua, cascaval si iaurt.
Reteta de fasole cu ciolan, din Transilvania.
Aceasta supa picanta, se prepara in casa și este un remediu in combaterea virusiilor.
Un procedeu obisnuit, din timpul faraonilor egiptieni, este ingrasarea fortata a gastelor pentru producerea deliciosului ficat gras (Fois gras).
Supa de cus cus si cartofi din Csongrad, Ungaria.
Cel mai bun mujdei de usturoi sa prepara in Delta Dunarii.
Ciorba de porc este o mancare tipic Slovaciei, de la pomana porcului.
Puiul la gratar cu cartofi si varza, este o reteta bogata in coenzima Q10.
Reteta traditionala din localitatea Szentes, Ungaria.
Considerata regina branzeturilor, Comte este cea mai vanduta branza din lume.
Reteta traditionala din judetul Buzau, care se prepara usor si e foarte satioasa.
Reteta traditionala, in sti ciobanesc, din Csongrad (Ungaria).
O reteta usoara, rapida si delicioasa servit ca aperitiv sau cina.
''Soupe au Pistou'' este o reteta traditionala din bucataria franceza.
© Copyright 2022 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev