Ciolan de porc la gratar
„La Nea Marin”, restaurant cu specific traditional romanesc din zona Vitan Mall Bucuresti vom gasi ciolanul aburit de porc la gratar.
„La Nea Marin”, restaurant cu specific traditional romanesc din zona Vitan Mall Bucuresti vom gasi ciolanul aburit de porc la gratar.
Trei din faimoasele ingrediente mediteraneene benefice sanatatii inimii (fasole, oregano, rosii) sunt vedetele acestei retete usor de preparat.
De Craciun, o masa speciala este servita in numeroase familii din Belgia.
Sosul brun de busuiosc se poate servi peste rasol din carne de vita, carne de peste, omleta, preparate de vanat sau carnati.
Unii oameni din Rusia, Ucraina, nu mananca nimic in ajunul Craciunului, pana cand apare pe cer, prima stea.
De Ignat, in mod traditional se taie porcul si tot gospodarul se apuca de pregatirea mezelurilor.
Romanii petrec Ziua Nationala in stil traditional, cu fasole, costita, carnati, tuica fiarta, muzica de fanfara si parade.
Gulasul de post este o reteta traditionala in care ciupercile inlocuiesc cu succes carnea si se pregateste in 45 de minute.
Un mare aport in cultura gastronomica romaneasca a fost adus de sarbatoarea Craciunului, in prezent existand o serie de mancaruri specifice acesteia.
Produs traditional de Craciun, din judetul Arad
Borsul cu ardei iute este unul dintre preparatele specifice Bucovinei care iti vor fi servite cu smantana proaspata, din abundenta.
Castravetii cu ardei iuti reprezinta un preparat deosebit de gustos si o metoda speciala de conservare.
3.11. 2017. Placintele ardelenesti se fac, atat dulci, cat si sarate, in variante mai mult sau mai putin asemanatoare.
Galustile speciale din cartofi se servesc ca garnitura la fripturile de gasca, rata, curcan, sau porc.
Friptura de miel este mancarea traditionala de paste.
Sunca fiarta pentru sarbatori se serveste cu hrean si telemea.
In mod traditional, pregatindu-se pentru sarbatorile pascale, credinciosii ortodocsi jertfesc un miel ce simbolizeaza jertfa lui Hristos pentru mantuirea.
Zikiro reprezinta un fel principal de mancare intalnit in Tara Bascilor (Spania), dar si in sudul Frantei.
Legumele la cuptor reprezinta o cina perfecta in dieta South Beach, alaturi de un peste la gratar.
Coltunasii cu carne ''Empanadas'', o specialitate locala din Argentina si intalnita in intreaga America Latina este capabila sa incante cele mai rafinate si exigente gusturi.
22.02.2017. Saptamana Alba sau a Branzei incepe luni, 20 februarie 2017, in care ortodocsii pot consuma lapte, branza si oua.
Gazpacho e o supa de legume spaniola, inclusa in meniul dietei South Beach de slabire si care se serveste rece.
In cadrul programul de slabire pe termen lung, putem consuma la micul dejun carbohidrati cu indice glicemic scazut.
Pesto este un amestec de ulei de masline, usturoi, busuioc, branza rasa folosit drept condiment in bucataria mediteraniana.
Un tort din 3 oua, un pahar de zahar, unul de faina, unul si jumatate de lapte, o tabla de ciocolata si doua linguri de unt.
Ostropelul este o reteta traditionala care se face in principal din carne de pui amestecata cu un sos gros de rosii.
,,Pieptul de curcan copt pe jar” este un produs din zona Buzaului, Muntenia, al carui mod de preparare a fost transmis din generatie in generatie.
Omleta pentru mic dejun in dieta de slabire South Beach:
Mancare traditionala din Banat.
Mancarea traditionala din Polinezia se compune din combinatia fructelor a cinci arbori specifici cu carnea sau pestele pentru o masa completa.
© Copyright 2022 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev