Drob de miel traditional
In mod traditional, pregatindu-se pentru sarbatorile pascale, credinciosii ortodocsi jertfesc un miel ce simbolizeaza jertfa lui Hristos pentru mantuirea.
In mod traditional, pregatindu-se pentru sarbatorile pascale, credinciosii ortodocsi jertfesc un miel ce simbolizeaza jertfa lui Hristos pentru mantuirea.
Zikiro reprezinta un fel principal de mancare intalnit in Tara Bascilor (Spania), dar si in sudul Frantei.
Legumele la cuptor reprezinta o cina perfecta in dieta South Beach, alaturi de un peste la gratar.
Coltunasii cu carne ''Empanadas'', o specialitate locala din Argentina si intalnita in intreaga America Latina este capabila sa incante cele mai rafinate si exigente gusturi.
22.02.2017. Saptamana Alba sau a Branzei incepe luni, 20 februarie 2017, in care ortodocsii pot consuma lapte, branza si oua.
Gazpacho e o supa de legume spaniola, inclusa in meniul dietei South Beach de slabire si care se serveste rece.
In cadrul programul de slabire pe termen lung, putem consuma la micul dejun carbohidrati cu indice glicemic scazut.
Pesto este un amestec de ulei de masline, usturoi, busuioc, branza rasa folosit drept condiment in bucataria mediteraniana.
Un tort din 3 oua, un pahar de zahar, unul de faina, unul si jumatate de lapte, o tabla de ciocolata si doua linguri de unt.
Ostropelul este o reteta traditionala care se face in principal din carne de pui amestecata cu un sos gros de rosii.
,,Pieptul de curcan copt pe jar” este un produs din zona Buzaului, Muntenia, al carui mod de preparare a fost transmis din generatie in generatie.
Omleta pentru mic dejun in dieta de slabire South Beach:
Mancare traditionala din Banat.
Mancarea traditionala din Polinezia se compune din combinatia fructelor a cinci arbori specifici cu carnea sau pestele pentru o masa completa.
Trei din faimoasele ingrediente mediteraneene benefice sanatatii inimii (fasole, oregano, rosii) sunt vedetele acestei retete usor de preparat.
Fasolea verde este o sursa delicioasa de vitamine si proteine, avand un rol special in dieta.
Sosul brun de busuiosc se poate servi peste rasol din carne de vita, carne de peste, omleta, preparate de vanat sau carnati.
Faimosului sos "amatrician" strange bani pentru reconstructia satului Amatrice distrus de cutremur.
De Ignat, in mod traditional se taie porcul si tot gospodarul se apuca de pregatirea mezelurilor.
Prepararea casului proaspat de casa:
Gulasul de post este o reteta traditionala in care ciupercile inlocuiesc cu succes carnea si se pregateste in 45 de minute.
La inceputul verii cand vinetele sunt scumpe, se sporesc cu dovlecei.
Produs traditional de Craciun, din judetul Arad
Se aleg ciuperci albe, frumoase si potrivit de mari.
Castravetii cu ardei iuti reprezinta un preparat deosebit de gustos si o metoda speciala de conservare.
Iaurtul se obtine din lapte de vaca, oaie sau de bivolita.
Galustile speciale din cartofi se servesc ca garnitura la fripturile de gasca, rata, curcan, sau porc.
Se face o plamadeala din 40 grame drojdie care se moaie cu 3-4 linguri de lapte caldut.
Sunca fiarta pentru sarbatori se serveste cu hrean si telemea.
Reteta de sarmale traditionale romanesti:
© Copyright 2024 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev