Cartofi cu castraveti murati
Mancare de post.
Mancare de post.
O reteta usoara, rapida si delicioasa servit ca aperitiv sau cina.
Sosul de merișoare poate fi servit alături de orice friptura de Crăciun (rață, gâscă, curcan, pui, porc sau vită).
Supa de lapte din judetul Csongrad, Ungaria.
Adevărat balsam pentru stomac, zeama de varză va transforma această ciorbă ţărănească simplă într-una absolut delicioasă.
Cigányka se prepara de obicei la pomana porcului, fiind considerata o mancare traditionala in judetul Bekes, Ungaria.
Descoperiți aromele de flori de câmp ale acestei brânze tradiționale de oaie, produsă în inima României.
Produs traditional din vestul Romaniei.
O reteta gustoasa de scrob banatean de ficat de pui, cu ceapa, oua, etc.
Circa 20 de retete traditionale din Sălaj au fost colectate de catre un grup de liceeni, in cadrul unui proiect de promovare a traditiilor culinare.
Reteta casnica de preparat paine.
Reteta de sangerete din judetul Timis.
Reteta de cartofi in lapte la cuptor.
Mancare traditionala din Csongrad, Ungaria.
Reteta veche traditionala din slanina afumata si ceapa.
Slovacii din Nadlac, Judetul Arad, pastreaza retete dupa care gateau stramosii lor.
Dovlecei la cuptor cu oua, cascaval si iaurt.
O ciorba modesta si economica poate fi si borsul cu pasat.
Bucataria sanatoasa recomanda reteta de chiftelute cu ciuperci
Reteta de fasole cu ciolan, din Transilvania.
Aceasta supa picanta, se prepara in casa și este un remediu in combaterea virusiilor.
Un procedeu obisnuit, din timpul faraonilor egiptieni, este ingrasarea fortata a gastelor pentru producerea deliciosului ficat gras (Fois gras).
Supa de cus cus si cartofi din Csongrad, Ungaria.
Cel mai bun mujdei de usturoi sa prepara in Delta Dunarii.
Ciorba de porc este o mancare tipic Slovaciei, de la pomana porcului.
Puiul la gratar cu cartofi si varza, este o reteta bogata in coenzima Q10.
Reteta traditionala din localitatea Szentes, Ungaria.
Considerata regina branzeturilor, Comte este cea mai vanduta branza din lume.
Reteta traditionala din judetul Buzau, care se prepara usor si e foarte satioasa.
Reteta traditionala, in stil ciobanesc, din Csongrad (Ungaria).
© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev