Cafeaua romaneasca la ibric
In ultimii ani auzim, strainii cerand, in restaurantele bucurestene, ... cafea romaneasca!
In ultimii ani auzim, strainii cerand, in restaurantele bucurestene, ... cafea romaneasca!
Tocanita traditionala pecicana, dupa o reteta oferita de Mester Iosif Toma.
Purcelul de lapte la tava este un deliciu bun pentru orice masa sarbatoreasca.
Slow Food Turda ne invita la friptura de Turda (Tordai pecsenye).
Alivenci este o placinta traditionala din zona Moldovei.
Oamenii din Banatului Montan, in noaptea de Anul Nou cinstesc cate un pahar de tuica fiarta cu nuci.
DIETA SOUTH BEACH ne invata sa consumam doar carbohidranti si grasimi bune.
Pentru orice strain in ale bucatarie nu mai exista nici o problema, deoarece scoala de gatit, rezolva totul.
Marmelada de maciese este un produs traditional, natural, original, folosind ca materie prima fructele de maciese recoltate din flora spontana.
In Racatau, satul Muntele Rece, judetul Cluj, se obtine produsul traditional "Afinata''.
Locuitorii comunei constantene Cumpana au prezentat si oferit spre degustarea cea mai mare placinte dobrogeana cu branza.
Brojbutele cu pisat sunt sarmalutele maramuresene cu faina de porumb
© Copyright 2021 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev