Miezul de nuca BIO

Transilvania Nuts din Com. Ciugud, Jud. Alba este o companie cu capital integral românesc, care a devenit unul dintre cei mai importanți procesatori de nucă din România.

Strategia companiei este să se extinda continuu pe plan național și internațional. Produsele sale ajung deja în 26 de țări din Europa și Asia. Transilvania Nuts a implementat cele mai înalte standarde de calitate care se regăsesc în fiecare sortiment de miez de nucă, BIO. Producatorul comercializează miez de nucă ambalat în caserole, în atmosferă protectoare ce previne râncezirea și păstrează gustul proaspăt. Miezul de nucă organic (BIO), ambalat în caserole, păstrează gustul, aroma și calitatea.

Din momentul în care este culeasă și până ajunge la clientul final, nuca este selectată și procesată cu o grijă deosebită, astfel încât oricare dintre produsele noastre să păstreze gustul, aroma și calitatea. Transilvania Nuts comercializează în diferite sortimente miez de nucă BIO, la jumătăți si la sfert. De asemenea prin tehnologie de ultimă oră se proceseaza și se măcină miezul de nucă pentru produse de diferite granulații (2-4 mm / 0-5 mm).

 


Cautare