Mere bio de la ferma Kpi Faget, Timis


Mere bio, diferite soiuri in functie de sezon din livezile KPi Margina - Timis si BioFrutta Horia - Arad membre ale Grupului de producatori agricoli ECOVEST.

 

Ferma KPi are o suprafata de circa 17 ha. si este situata in zona Faget, judet Timis.

 

Ferma KPi cuprinde o livada de peste 2.000 de pomi cu contract de certificare pentru productia bio incheiat cu organismul de certificare german QC & I.

 

Productia bio este o forma de cultura in care este interzisa folosirea: ingrasamintelor, insectigidelor si pestigidelor chimice de sinteza; substantelor chimice de conservare; procedeelor de radiere pentru conservarea si coacerea fructelor precum si a plantelor modificate genetic.

 

Verificarea respectarii regulilor productiei bio este facuta de oragnismul independent care realizeaza certificarea bio a producatorului (QC&I in cazul Ferma KPi) si alte organisme publice abilitate.

 

Ferma KPi este membru al Grupului de producatori agricoli ECOVEST, frucrele distribuite provenind atat din livada KPi Margina - Timis cat si din livada BioFrutta Horia – Arad.

 

Pentru comenzi se poate apela telefonul 0745/514 740. Livrarile se fac gratuit pentru comenzi cu o valoare mai mare de 20 de lei in Timisoara si 80 lei in alte orase.

 

Produsele se mai gasesc de asemenea in urmatoarele magazine partenere:

 

 

 

Contact Ferma Kpi:

 

Persoana de contact: Capotescu Sebastian

Adresa: Margina, Nr. 303

Localitate: Margina

Judet: Timis

Telefon: 0745 514740

 


Cautare