Pronat Timisoara - magazin de produse naturale

Pronat s-a transformat intr-o afacere in momentul in care nevoile de alimentatie sanatoasa si naturala s-au intalnit cu cererea tot mai mare pentru produsele respective.

Sanatatea se zice ca e vizibila atunci cand painea integrala proaspata este preparata in casa. Ei bine, painea calda s-a mutat la Pronat!

Prin Pronat se ofera si aparate electrocasnice prin care poti prelucra cerealele si iti poti face painea: gasesti aici mori de cereale, aparate pentru producerea laptelui de soia, cuptoare de paine, purificatoare de apa, ş.a.m.d.

Pronat ofera cereale macinate pe loc, in mori salzburgice de cea mai inaltă calitate, de la singurul producator european care foloseste piatra naturala pentru macinare.

 

Astfel, vitaminele si mineralele din cereale nu se pierd ca si in cazul in care faina e ambalata si tinuta mult timp in pungi prin depozite. Acest lucru se simte si la gust: painea din cereale integrale e mai sanatoasa, mai gustoasa si creste si mai mare decat painea din magazin umpluta cu gluten.

 

De asemenea, Pronat va ofera posibilitatea de a combina cerealele cu mai multe alte ingrediente, si cu foarte multe produse bio, recunoscute in intreaga Europa.

 

 


Cautare