Lasa-te surprins de o nouă aventură de gusturi, arome si texturi unice si delicioase. De la prospetimea fructelor si legumelor ecologice pana la maiestria bucatelor traditionale, aici gasesti intodeauna ceva care iti va incanta simturile.

Fructele de padure se pot valorifica si sub forma unui produs unic cu gust rafinat cum este vinului handmade Berry Wine.

Read More

 Pita Cetatii”, o paine traditionala in forma unei stele, este noul produs de promovare turistica lansat la sarbatorile Alba Fest.

Read More

Gina Discalicau din Baia Mare a participat, in perioada 6-11 martie 2018, la targul traditional din piata Avram Iancu, Cluj Napoca, cu prajituri de casa, cornulete si alte bunatati!

Read More

Polyface Farms din SUA, este un model local de crestere a animale pe pasune, care imita natura.

Read More

Sarbatoarea Sfintilor 40 de Mucenici din Sebastia, praznuita pe data de 9 martie, a generat sarbatoare traditionala Mucenicii sau Macinicii.

Read More

Carnatii de Mangalita sunt un produs traditional specific regiunii Maramures datand de peste 150 de ani, obtinuti prin sacrificarea porcului de Craciun.

Read More

Naturland este o asociatie a agricultorilor care promoveaza agricultura ecologica din intreaga lume.

Read More

A fost atestat in registrul national al retetelor consacrate (RNRC), conform Ordinului nr. 394/2014, cu numarul 129/16.08.2017, produsul din carne ''cabanos''.

Read More

„Salchichon de Vic” este un carnat traditional din Catalonia obtinut din carne de porc macra, grasime, zahar, sare si piper, acestea fiind singurele condimente. Carnea este tocata, macerata, invelita in membrana si apoi maturata.

Read More

Produsul „Squacquerone di Romagna” DOP este o branza cu pasta moale si cu maturare rapida, produsa din lapte de vaca provenit din din regiunea Emilia-Romagna.

Read More

Puiul in stil Buffalo se prepara din aripioare de pui, insa de-a lungul timpului au fost folosite si pulpe sau bucati de pui.

Read More

Cu peste 700 diferite arome de ciocolata Festivalul Chocoa din Amsterdam este unul dintre cele mai dulci evenimente din Europa.

Read More

„CEREZAS DE LA MONTANA DE ALICANTE”, din Spania sunt soiuri de cirese protejate prin indicatia geografica protejata.

Read More

''Bruges Beer Festival'', lansat in 2007, a devenit de-a lungul anilor unul dintre cele mai bune festivaluri de bere din Belgia.

Read More

Fiecare vizita in Toscana, Campania sau Sicilia e o calatorie inapoi in vremurile in care soarele ingrijea gospodariile italienilor. De aici am selectam cei mai buni producatori de carne si produse de carne care au reusit sa pastreze pana azi retete de peste 100 de ani.

Read More

Denumirea „Beelitzer Spargel” IGP, Germania, se refera la lastarul comestibil al sparanghelului (Asparagus officinalis).

Read More

ORGANIC INDIA, produce in regim revolutionar de agricultura organica, suplimente naturale certificate organic din cele mai renumite si eficiente plante medicinale ayurvedice.

Read More

Brandenburg este un land din Germania, situat în jurul Berlinului care consacra agriculturii ecologice peste 10 % din suprafata.

Read More

Produsul „Pitina” IGP, Italia, are o forma sferica si se obtine din carne macra si carne grasa, invelita intr-un strat de faina de porumb.

Read More

Prunele uscate de Leleasca din judetul Olt, atestate traditional, au fost degustate la Targul International Saptamana Verde de la Berlin.

Read More

Miere „Slavonski med” (DOP) Croatia, este mierea produs de albinele indigene carnica-gri (Apis mellifera carnica – subtipul panonic) din nectarul plantelor melifere sau din secretiile sectiunilor vii ale plantelor.

Read More

Septelul de bovine care furniza carnea de Salamanca, cu indicatie geografica protejata este obtinut de la femelele reproducatoare din rasa Morucha.

Read More

S.C. FERMA IP VALEA DOFTANEI S.R.L, judetul Prahova, a inregistrat ''Cascaveaua Valdostana'', in registrul national al produselor montane RNPM, alaturi de Cascavalul si Branza de burduf Valdostana.

Read More

Casa Capsa, construita in 1852, era simbolul inaltei societati romanesti moderne.

Read More

Calitatea, originalitatea si traditia de consum au adus migdalelor „Amendoa Coberta de Moncorvo” faima si renume, fiind unul dintre simbolurile localitatii Torre de Moncorvo, Portugalia.

Read More

Targul international de agricultura din Franta (SIA) isi asteapta vizitatorii cu noutati, in fiecare an la Porte de Versailles.

Read More

16.01.2018. Melasa este un subprodus al rafinarii zaharului, numit in Olanda, „Suikerstroop”, care se facea manual la inceputul secolului al XVII-lea si apoi era produs in fabrici.

Read More

Reteta de pulpa de iepure la cuptor din Franta.

Read More

„Citron de Menton” este fructul intreg, proaspat, obtinut din urmatoarele soiuri ale speciei Citrus limon: Adamo, Cerza, Eureka, Santa Teresa si soiul local „Menton”.

Read More

9.01.2018. Indicatia geografica protejata (IGP) „Lenticchia di Altamura” se refera exclusiv la lintea uscata din soiurile Laird si Eston. Acestea fac parte din specia Lens esculenta Moench (sinonime: Ervum lens. L., Lens culinaris Medic.)

Read More