Lasa-te surprins de o nouă aventură de gusturi, arome si texturi unice si delicioase. De la prospetimea fructelor si legumelor ecologice pana la maiestria bucatelor traditionale, aici gasesti intodeauna ceva care iti va incanta simturile.

Catina alba este fructul cel mai echilibrat de pe planeta si contine 190 de nutrienti bioactivi.

Read More

Pepenele de Medgyas este cunoscut in toata Ungaria dar si in multe tari din Europa.

Read More

In Tara Lapusului, din Maramures se afla una dintre cele mai frumoase si mai noi sere cu rosii ecologice, din Romania.

Read More

Producatorii locali de fructe de padure au lansat o noua cooperativa agricola in judetul Cluj.

Read More

Branzeturile fabricate in consiliile Ponga si Amieva din sud-vestul Asturiei, poarta numele defileului muntos Los Beyos.

Read More

Bio Culture este compania care in anul 2018 a obtinut certificare ecologica

Read More

Considerata regina branzeturilor, Comte este cea mai vanduta branza din lume.

Read More

Dragaica este cel mai vechi targ de la Curbura Carpatilor.

Read More

Grana Padano” DOP, Italia, este o branza tare, cu pasta fiarta si maturata lent.

Read More

Salata traditionala cu icre de crap va dobandi protectie la nivelul Uniunii Europene.

Read More

Vinurile medicinale sunt forme medicamentoase mult folosite in trecut, dar si in prezent.

Read More

In anul 2016, a fost infiintata companie producatoare de alimente ecologice Elworld Agro.

Read More

Bere artizanala romaneasca, blonda si bruna, nepasteurizata.

Read More

Reteta traditionala, in sti ciobanesc, din Csongrad (Ungaria).

Read More

Pastravaria ecologica Bologa, judetul Cluj a fost realizata de doi corporatisti clujeni printr-o investitie de 700.000 de euro, cofinantata de UE.

Read More

''Soupe au Pistou'' este o reteta traditionala din bucataria franceza.

Read More

O reteta traditionala din judetul Arad.

Ingrediente pentru galustele cu prune: 1 kg cartofi; 0,5 kg prune; 350 g faina; 130 g margarina; o lingurita de scortisoara; 100 g pesmet.

Read More

Levesul de post este specific satului Rod din Marginimea Sibiului.

Read More

Reteta de pui cu smantana din Bucovina.

Read More

In Romania erau certificati ecologic sau in stare de conversie, 371 de apicultori la 1 ianuarie 2017, care detineau 58.912 colonii de albine.

Read More

Ferma Nasul Rosu din Palanca, Prahova, a lansat cutia cu legume pentru familie mica de 1-2 persoane si cutia pentru familia mare, de 3-4 persoane.

Read More

Specificitatea produsului "Kraska panceta" IGP, Slovenia, consta in forma rectangulara in care este transata bucata si urmele lasate de coastele eliminate.

Read More

La Biofach 2019, s-a decernat premiul “Cel mai bun produs nou” la categoria drinks, producatorului polonez Nutracevit, pentru sucul BIOHASKAP 100% pur organic.

Read More

Profructta ofera cinci produse din gama de sucuri naturale eco, presate la rece, cu sortimente din fructe de padure, crescute 100% ecologic.

Read More

Tiroler Speck” (IGP), Austria, este un produs artizanal din carne de porc conservata traditional, fabricat din pulpa dezosata, cotlet, burta, spata sau ceafa.

Read More

La cea de-a patra editie a Festivalului Culinar Slana Fest, organizat la restaurantul Rod din Cluj-Napoca, producatorul Petry a obtinut Medalia de Aur pentru cele mai bune produse de carmangerie crud-uscate.

Read More

Micii producatori de branza din Ardeal sunt tot mai cunoscuti in Europa pentru calitatea sortimentelor de branza cu ierburi aromate, cu trufe sau tinute la maturat.

Read More

Reteta traditional de bulz din judetul Timis.

Read More

Chartreuse este unul dintre cele mai vechi lichioruri din lume, produs de calugari incepand cu secolul XVII in Franta.

Read More

La restaurantul Rod din Cluj-Napoca, a avut loc festivalul gastronomic “SlanaFest”.

Read More