A început recoltarea perelor IGP Mantua

Recoltarea perelor Williams din Mantua a început cu aproximativ zece zile mai devreme decât de obicei, și va fi comercializată de La Grande Bellezza Italiana la sfârșitul lunii august sub marca „Pera di Mantova IGP”.

Ne angajăm să promovăm cele mai bune fructe și legume italiene și suntem încântați de această decizie”, spune Leonardo Odorizzi, contactul La Grande Bellezza Italiana. „Aceasta pentru că obiectivul tuturor acțiunilor noastre este același, adică să îmbunătățim produsul în așa fel încât producătorul să primească prețul corect pentru munca sa. Acesta este un angajament continuu, care nu este ușor de realizat, dar unul la care lucrăm în fiecare zi”, spune Odorizzi cu hotărâre.

Pera Mantua IGP a fost recunoscută oficial în 1998. La Grande Bella Italiana a investit în acest produs, a cărui origine locală și tipicitate reprezintă o valoare adăugată apreciată de consumatori. „Ca și în cazul promovării piersicii Verona IGP”, conchide Odorizzi, „și a celorlalte Indicații Geografice Protejate, scopul perei Mantua este de a oferi producătorilor un plan viabil și un viitor optimist. Angajamentul și efortul mare pe care l-au depus. trebuie să fie recompensat în mod corespunzător”.


Pentru mai multe informații:
La Grande Bellezza Italiana
Rețeaua de afaceri
C.so Milano 36/A
37138 Verona - Italia
E-mail:Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
www.lagrandebellezzaitaliana.it