Descopera aroma si maiestria produselor traditionale romanesti, aici gasesti intodeauna ceva care iti va incanta simturile!

S.C. PRODPROSPER S.R.L. este o companie privatacu capital integral romanesc, care s-a infiintat in anul 1994. De la 20 de salariati si o productie zilnica de 1-2 tone preparate din carne realizata s-a ajuns in prezent la 180 de salariati si o productie zilnica de 25 de tone.

Read More

Brasoveanul Victor Bogdan a brevetat un produs pe baza de miere de albine care vindeca foarte multe boli.

Read More

Branzeturile Artesana contin doar lapte, fermenti lactici, cheag si sare. De retinut ca unele retete nu contin nici fermenti nici sare, facandu-le astfel ideale pentru orice fel de dieta.

Read More

Toate bunatatile (paine, branzeturi, tarte, ciocolata) sunt facute in casa sau artizanal, la Bacania Veche. 

Read More

Produsul traditional turcesc Pide a fost prezentat la Targul National de Produse Ecologice, Traditionale si Naturale de Lucia Irescu, din Medgidia.

Read More

Cobzele cu pastrav afumat reprezinta o emblema a Bucovinei.

Read More

Produsul romanesc ''Carnati de Plescoi'' IGP.

Read More

Daca doriti sa degustati bunatatile traditionale ZIMBRIA, producatorii din Galati au pregatit, in magazinele deschise in Bucuresti, adevarate surprize. 

Read More

Sectorul de producerea conservelor din legume este bine reprezentat in judetul Galati, de catre SC Contec Foods Srl Tecuci. 

Read More

Un concept nou in Romania de mancare gatita cu livrare la domiciliu. Cunoscuta si sub denumirea de "Mancare gatita la oala", acest concept isi propune sa inlocuiasca gatitul de acasa oferindu-ti mai mult timp liber alaturi de familia ta.

Read More

Peste 300 de persoane s-au infruptat dintr-o tocana uriasa, preparata de gospodinele din comuna Sapoca.

Read More

Napolact a lansat o campanie de promovare pentru gama de branzeturi traditionale romansti produse in fabrica de la Taga, ce cuprinde: branza de Nasal, produs cu denumire de origine protejata in UE, branza Alpina si Alpina Afumata, Montana si Tarnava. 

Read More

Societatea S.C. Avicarvil S.R.L. a fost infiinta in data de 1.04.2008 fiind preluată Divizia Agro de la S.C. Oltchim S.A. sub denumirea Avicola Babeni.

Read More

Palinca de nuca este in Cartea Recordurilor. O echipa de la Guiness Book a omologa recordul batut de profesorul Iosif Bondici.

Read More

In ultimii ani auzim, strainii cerand, in restaurantele bucurestene, ... cafea romaneasca!

Read More

Barbanta este un vas din doage, de forma unui butoias, folosit pentru pastrarea diferitelor produse cum ar fi laptele sau branza. Cercurile acestui vas sunt tot din lemn, iar branza sta in barbanta aceea si are un gust deosebit. 

Read More

Fabrica LaColline Valcele judetul Cluj, produce branzeturi de capra, pentru intern si export.

Read More

S.C. DRU AGRO S.R.L., cu sediul in localitatea Galati ofera zilnic preparate din carne si lapte.

Read More

S.C. LACTATE NATURA S.A. Dambovita a luat fiinta in 1991 prin preluarea patrimoniului fostei Intreprinderi de Industrializare a Laptelui Dambovita. 

Read More

SC „Marcel” SRL avand ca obiect de activitate productia in domeniul prelucrarii carnii a fost infiintata in 1991.

Read More

Infiintata in 1998 ca o afacere de familie, "Primalact" a reusit sa devina in prezent o marca cunoscuta si apreciata pe piata lactatelor. 

Read More

1994 s-a infiintat S.C. SERGIANA PRODIMPEX S.R.L., societate al carui principal obiect de activitate este productia de carne si preparate de carne. 

Read More

 

Fix Co – Bucuresti are o buna experienta in producerea diferitelor tipuri de fructe si legume conservate.

Read More