Descopera aroma si maiestria produselor traditionale romanesti, aici gasesti intodeauna ceva care iti va incanta simturile!

Supa de gulii, care se numara printre mancarurile traditionale din Crisana, se prepara destul de rapid, necesitand un timp foarte scurt.

Read More

Cine se trezește de dimineață în Sibiu ajunge să deguste cele mai gustoase produse locale, în fiecare sâmbătă la Piața Volantă Transilvania.

Read More

Produsul atestat traditional “Pâine cu maia Magazia Morăriței” este realizat de o brutaria artizanala din Probota, Judetul Iasi.

Read More

Din 21 până in 30 octombrie 2022, timp de 10 zile Piața Unirii din Cluj Napoca va aduna meșteri, artizani și producători tradiționali din toate zonele țării .

Read More

Dan Limbasan a reusit sa puna pe picioare o carmangerie ce a devenit una dintre cele mai apreciate si cautate din județul Sibiu.

Read More

Borsul de Radauti reprezinta o reteta pentru a carei preparare aveti nevoie de sfecla rosie.

Read More

Targ de produse alimentare ROMANESTI, unde pot fi gasite branzeturi, produse procesate din carne, fructe, legume, vinuri, miere, peste fript si prajit.

Read More

Această supă cremă este surprinzătoare prin combinația de ingrediente folosite.

Read More

Plăcintă dobrogeană” IGP, este un produs de patiserie copt, precopt congelat sau crud congelat, făcut din foi de aluat umplute cu brânză sărată (telemea) amestecată cu caș și ouă.

Read More

Mici de casa atestați cu logo-ul national în România.

Read More

Pălinca Trămuța face parte din rândul produselor tradiționale atestate de Ministerul Agriculturii.

Read More

Adevărat balsam pentru stomac, zeama de varză va transforma această ciorbă ţărănească simplă într-una absolut delicioasă.

Read More

Descoperiți aromele de flori de câmp ale acestei brânze tradiționale de oaie, produsă în inima României.

Read More

Salata traditionala cu icre de crap a dobandit protectie la nivelul Uniunii Europene.

Read More

Dulceaţa de afine Fenechiu este atestat ca produs traditional

Read More

Trufele sunt niste ciuperci care cresc in inima padurii, la cativa zeci de centimetri sub pamant.

Read More

Rachiul de pere cu para, este produs de Prodvinalco din Cluj-Napoca.

Read More

Initiativa de a revitaliza soiurile noastre traditionale a readus Rosia de Buzau pe rafturile magazinelor lIDL.

Read More

Primul produs de origine animala procesat, al Cooperativei Agricole Miorita Oachese, a obtinut dreptul de utilizare a mentiunii de calitate facultativa „produs montan”.

Read More

Pastravaria lui Ilie Sava, construita la poalele Muntilor Bucegi, judetul Brasov.

Read More

Ferma Steluta este una dintre cele mai vechi ferme pomicole din Romania.

Read More

Branzeturile de Liesti, judetul Galati sunt produse din lapte proaspat, obtinut de la oi, capre si vaci.

Read More

Reteta veche traditionala din slanina afumata si ceapa.

Read More

CARNATII GRATAREL - PLIN DE CARNE de la ELIT, au fot votati Produsul Anului 2020

Read More

S.C. AVI-GIIS S.R.L., este un producator de preparate de carne si specialitati traditionale din judetul Valcea.

Read More

Placinta cu caprita din Herasti”, judetul Giurgiu, a primit atestatul de produs traditional.

Read More

In nordul Romaniei, se afla Bucovina, un tinut frumos si bogat in produsele din lapte, carne, mierea de albine si multe altele.

Read More

Mestesugari de Gusturi este un producator din Bucuresti care a primit atestat pentru sase produse traditionale din carne de porc.

Read More

In registrul national al retetelor consacrate sunt inregistrate preparate de carne produse de S.C. TCE AGROSUIND S.R.L, Neamt.

Read More

Reteta traditionala din judetul Buzau, care se prepara usor si e foarte satioasa.

Read More