Hale de lifestyle culinar nu este o piata clasica, plina de tarabe, ci cu totul altceva.
Este vorba de un spatiu care sa devina un hub inedit culinar pentru Bucuresti sau orice alt oras mare din Romania. O hala in care sa existe impreuna cel putin un restaurant, de tip deschis, creativ sau 2 - 3 puncte cu mancare proaspata de tipul street-food, mici standuri sau magazine detinute de oameni care au afaceri culinare, ateliere de creatie culinara, expozitii culinare de arta si istorie culinara, tarabe cu produse proaspete de legume si fructe, provenite in mod real, de la producatori locali, etc.
Un hub se poate amenajat simplu, cu gust si simt artistic. Aceasta hala culinara poate deveni un mare succes, pentru cei pasionati de mancare si pentru turism in Bucuresti, Cluj, Timisoara, Sibiu, Iasi, Brasov, Oradea. Uneori, hala poate gazdui si evenimente folclorice, etc. Este nevoie un investitor care sa detina o asemenea hala care sa aiba incredere in idee si sa garanteze succesul, atunci cand totul este organizat ca la carte.