INDAGRA FOOD 2016

In perioada 02-06 noiembrie, in Pavilionul Central din cadrul Centrului Expozitional Expozitional Romexpo se va desfasura editia 2016 INDAGRA FOOD.

INDAGRA FOOD, targul international pentru industria alimentara, reprezinta cea mai importanta platforma de promovare si contractare pentru companiile din domeniu.

In cadrul acestei expozitii de contractare si vanzare, aveti ocazia sa degustati produse, sa testati echipamente si sa le achizitionati, la preturi avantajoase.

INDAGRA FOOD este cotata pe piata din Romania drept una dintre cele mai reprezentative manifestari din industria alimentara si reprezinta platforma perfecta pentru lansarea si vanzarea de produse, prezentarea inovatiilor din domeniu, stabilirea de noi relatii de afaceri si incheierea de contracte.

In aceeasi perioada cu INDAGRA FOOD 2016, vor avea loc alte 2 evenimente care au tematici complementare: INDAGRA – Targ international de produse si echipamente in domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei, EXPO DRINK & WINE – Targ de vinuri, bauturi alcoolice si non-alcoolice.

Program de vizitare:

02-05 Noiembrie 2016, intre orele 10.00-18.00

06 Noiembrie 2016, intre orele 10.00-16.00