100 de bunatati Raureni, cu drag din natura

S.C. Annabella Fabrica de Conserve Raureni S.R.L, Valcea, produce anual peste 20000 tone de bunatati.

Grupului Annabella, care are o istorie inceputa in 1968, la Fabrica Raureni, ii pasa de unde vin fructele si legumele. Recolteaza mere, caise, tomate, vinete si ardei la ferma proprie de la Dragasani, unde are peste 100 ha de sol fertil si sanatos si o livada de 70 ha cu pomi fructiferi (pruni, in special). Pentru celelalte, strabate tara in lung si-n lat si le alege doar pe cele perfect naturale.

Din fructe intregi, cu grija culese, bob cu bob, potrivit de coapte, cu pulpă suculenta face dulceata de afine, cirese caise si capsuni.

In gama FAR'DE SEAMAN are preparate din fructe unice prin definitie (magiun prune, pasta maciese, piure castane)

In gama de produse 0% ZAHAR ofera gem dietetic din capsuni sau piersici bine coapte, fara pic de zahar, recomandat persoanelor cu glicemie scazuta sau diabet.

Din fructe dolofane, potrivit de coapte, cu gust bun, face bunatati cu 65% fructe (gem de caise, gutui, capsuni, cirese)

Din fructe nici prea mari, nici prea mici, scaldate in apa rece de izvor, cu gust bun, din livada face copot de caise, piersici si cirese slab indulcite.

GATA PREPARATE, este o gama de legume proaspete, pregatita dupa retete de demult, pentru mese rapide si pline de gust (ghiveci in bulion, mancare de fasole, tocana de legume, zacusca taraneasca)

In otet ardeii iuti si castravetii ardelenesti stau randuite cu cu pricepere in borcan, iar pentru gatin pasta de tomate si bulion numa’ bune.

 

UNDE SE GASESC BUNATATILE RAURENI >>