Targul national al mierii

Targul national al mierii este un eveniment dedicat tuturor iubitorilor albinei si produselor apicole, organizat de Asociatia Crescatorilor de Albine din Romania.

Targul de primavara se deschide vineri, 1 aprilie 2016, ora 10.00, pe platforma apicola din Baneasa, Bucuresti, B-dul Ficusului nr. 42, sector 1.

Sunt prezenti 100 de expozanti prezenti - apicultori si firme specializate, care isi vor etala produsele intr-o gama extrem de diversificata. Vizitatorii vor vedea de la produse apicole obtinute direct din stupina pana la produse apicole conditionate sau alte preparate derivate din produse apicole - suplimente nutritive, cosmetice etc. De asemenea vor fi prezente si produsele dedicate apicultorilor, precum: stupi si componente, utilaje si alte echipamente apicole, produse pentru sanatatea albinelor, produse pentru nutritie, carti de specialitate etc.

Targul National al Mierii, este locul perfect pentru a ne indulci cu minunatele produse ale stupului, miere, polen, propolis, laptisor de matca, suplimente nutritive si cocktail-uri, produse complet naturale ce vin din bogatia naturii, dar si din harnicia albinelor si apicultorilor.