Campionatul International de Gatit in Aer Liber

Luna septembrie aduce la Polus Center Cluj-Napoca cel mai complex eveniment gastronomic din Romania si Sud-Estul Europei - Campionatul International de Gatit in Aer Liber.

Editia din acest an, aduce o multime de noutati dar si o surpriza de proportii. Atmosfera evenimentului va fi incinsa de membrii legendarei trupe Iris, ce vor sustine un mega concert!

Si asta nu este tot. Asociatia Culturala Euro Est Alternativ impreuna cu centrul comercial din inima Transilvaniei vor lansa la Cluj prima competitie Internatională Continentala de tip Black Box din România.

In cadrul concursului fiecare concurent va primi prin tragere la sorti o cutie cu ingrediente surpriza, cu care vor trebui sa pregateasca cate un preparat conform categoriilor de concurs.

In cadrul evenimentului veti mai putea asista la o noua editie de Master of Flames Cooking Show-bucatarie ciobaneasca romaneasca. In cadrul evenimentului va exista chiar si o stana traditionala romanesca, construita dupa modelul celor din Muntii Capatanii.

In plus, la Polus va avea loc primul Grill Party Show cu cel mai mare grill rotisor vertical din Romania, unde se vor gati peste 300 de kilograme de carne.

A devenit deja o traditie, ca in fiecare an, sa fie stabilit un nou record culinar international. Astfel, anul acesta, in cadrul evenimentului, membrii organizatiei Federazione Italiana di Pasticceria Gelateria e Cioccolateria din Sicilia vor pregati o Cassata Siciliana de 150 de kilograme.

Evenimentul va mai cuprinde un Pizza Racing Show, demonstratii de carmangerie traditionala romaneasca, demonstratii de bucatarie fusion euro-orientala, bartenders’ Black Box Competition, cantina comunista Polus Center, si mai mult, in fiecare an avem alaturi de maestri bucatari si maestrii vinului in cadrul paradei somelierilor.

Campionatul International de Gatit in Aer Liber, Cupa Polus Center in Gastronomie, va avea loc in perioada 11-13 septembrie 2015, in parcarea centrului comercial.