Szőcs Előd a creat o bucătăria mobilă cu care merge și gătește la festivaluri și nunți.
Szőcs Előd, fost hocheist din Harghita, a creat o bucătăria mobilă prin care controleaza totul, de la fermă până la farfurie. El este bucătar șef și consultant gastronomic, iar Gál Barna, este administrator si lucrează împreună în domeniul prelucrării cărnii. Ideea le-a venit acum cinci ani pentru ai ajuta pe fermierii locali să-și vândă animalele. Asa a aparut macelaria Csíkcsomortáni Vágó - Hentes Manufaktúra és Konyha. (https://www.facebook.com/csomortanivago/).
Porcii sunt taiati pe plan local iar din carnea lor se fac produse tradiționale: cârnați, slănină afumată, tobă, caltaboș, jumări, cremă de jumări. Această afacere are în componența ei si o bucătărie mobilă. Cu aceasta, merg la festivaluri și gătesc la nunți. Pe săptămână sunt taiati patru, cinci porci și o bovină. Avand un aparat de vidat, carnea si preparate lor ajung cat mai rapid la cei 300 de cumparatori locali inscrisi pentru livrari. Szőcs Előd, are o emisiune culinara TV, in care prezinta retete culinare traditionale unguresti.