Gemuri, siropuri si compoturi traditionale Erzsébet

Doamna Erzsébet Gáll si-a inceput activitatea de producator de gemuri, siropuri, sucuri si compoturi de fructe in anul 2002.

In anul 2005 si-a inregistrat activitatea la Registrul Comertului sub forma de activitate independenta. In prima faza ea a pregatit produsele numai din fructe cultivate in gradina proprie, cum ar fi visinele, zmeura si coacaz neagru.  Incepand cu inregistrarea activitatii independente in anul 2005 gama de produse fabricate a fost diversificata.

Retetele folosite sunt mostenite de la bunica si de la mama soacra si au caracterul traditional al zonei Harghita. Pe langa fructele din sursa proprie, se folosesc in retete fructe de padure din zona Gheorgheni, cum ar fi: muguri si conuri de brad, flori de soc, afine rosii (merisoare), afine negre, zmeura de munte, mure de munte, macese si catina. De asemenea se folosec galbiori si ghebe de padure, in zacusca de ciuperci. Pentru gemul de afine rosii crud, doamna Gal a fost premiata la targul “Kezmuves Magyar Izek Vasara” (Produse mestesugaresti cu gust), de la Budapesta.

Doamna Erzebet Gall ofera spre vanzare prin EMAG, o gama larga de gemuri, siropuri, compoturi si zacusca traditionala.

OFERTA >>

ADRESA: 535500 Gheorgheni, str. Kossuth Lajos, nr. 67, jud. Hargita;Mobil: 0749-053476

Mail:Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.