Produsele ,,Ca Altădată… bucate romanesti” sunt făcute cu pricepere, meșteșugite cu pasiune și aduse în prezent prin oameni profesioniști.
Producătorul de preparate din carne Avi-Giis din judeţul Vâlcea, este o companie deţinută de Aurel Simion şi Ion Georgescu. Totul a început de la prietenia unor doi colegi de serviciu, medici veterinari de profesie. S-au apucat de acest business fiindcă cunoșteau domeniul, dar, în timp, s-au adaptat și au construit un sistem integrat, de la creștere în primă fază (până să vină toate restricțiile) până în final, începând cu anul când au fost autorizați. Și-au construit o unitate de tranșare a cărnii, colaborând cu abatoare autorizate din țară. Produsele lor sunt mai scumpe, deoarece nu folosesc aditivi, coloranți sau alte procedee moderne de prelucrare a cărnii. Procedeul de conservare este clasic, fiind vorba doar de fum și sare. Folosesc condimente clasice, precum usturoiul, piperul, cimbru.
Firma are 13 produse atestate tradițional de către Ministerul Agriculturii. Aceste produse sunt reprezentative pentru zona Olteniei de sub munte și în special pentru zona Vâlcea. Pe lângă acestea produce alte 10 produse, respectând rețetele vechi și folosind ingrediente naturale. Avi-Giis participa alaturi de 3 parteneri la proiectului „Cooperare pentru Dezvoltarea pieței locale prin integrarea lanțurilor scurte de aprovizionare în zona localităților Stupărei, Băile Olănești (județul Vâlcea) și Dăbuleni (județul Dolj)” pentru înființarea unei piețe locale în zona localităților Dăbuleni (județul Dolj), Stupărei și Băile Olănești (județul Vâlcea) bazată exclusiv pe dezvoltarea lanțurilor scurte de aprovizionare în această zonă prin intermediul activităților derulate de parteneriatul constituit.