Gemuri, dulceturi, sucuri si muraturi din judetul Neamt
CONSERVFRUCT este o companie infiintata in anul 1993 si specializata in producerea de conserve din legume si fructe.
CONSERVFRUCT este o companie infiintata in anul 1993 si specializata in producerea de conserve din legume si fructe.
Kosarom este prima firma din industria alimentara din Romania privatizata in anul 1992 prin Programul Pilot al Guvernului.
SC AURORA COM SRL este o unitate cu profil de abatorizare si productie de preparate din carne din Odobesti, judetul Vrancea
Produsele traditionale ''La Baciu'' sunt realizate de SC ANDELVERO, Campulung Moldovenesc, judetul Suceava.
SC MIRDATOD SRL, Judetul Mures, prelucreaza produselor lactate traditionale atestate, renumite pe plan national si international.
Societatea ARTERIMPEX S.R.L., care a fost infiintata in anul 1994, a avut ca domeniu de activitate alimentatia publica si comertul.
Combis este o societate romaneasca al carui domeniu de activitate este productia, distributia si comercializarea unei game variate de carne transata, carne carcasa si preparate din carne.
Actualul producator de paine SC Bruaria TIAMAX SRL, face renumita "Pita de Pecica, pe vatra", de mai bine de 68 de ani.
Societatea Alpin 57 Lux s-a lansat in productia de inghetata in anul 1998.
Prin 1800 au ajuns covrigii in targul din Buzau, iar acum toata lumea ii stie drept Covrigii de Buzau.
Eugenia este celebra. Cel putin asa arata studiile de branding, care plaseaza aceasta marca de biscuiti printre cele mai notorii branduri romanesti.
Horinca de Maramures este o bautura cu lunga traditie de productie si consum in zona de nord a tarii.
Kandia este numele foarte puternic asociat cu ciocolata si cu traditia.
Dupa cel de-al doilea razboi mondial s-a format o standardizare a productiei industriale alimentare de mare serie.
Cultivarea verzei a fost o adevarata traditie locala in Socodor.
Gama “Traditii” este disponibila intr-un ambalaj atractiv, mult mai practic si mai usor de utilizat.
"Virsli de Salasu" se produc dupa o reteta veche de sute de ani din carne de capra combinata cu cea de oaie.
Produsul traditional PALINCA din OAS 100% naturala din prune.
Braga este o bautura naturala racoritoare cu gust acrisor si cu miros specific.
SC KILLER SRL si-a inceput activitatea de productie a preparatelor din carne in septembrie 1997.
Colacii secuiesti sau kurtoskalacs, sunt imbracati in zahar si nuca.
Nasal este o branza moale din lapte de vaca fermentat.
Fabrica Rarul din Campulung Moldovenesc, judetul Suceava are o traditie de peste 40 ani.
S.C. Lactate Natura S.A. Targoviste a luat fiinta in 1991.
Descrierea produsului romanesc MAGIUN NATURAL DE PRUNE TOPOLOVENI (IGP).
Salamul traditional de Nadlac, din judetul Arad, este cel mai consistent si mai gustos preparat din zona si se bazeaza pe o reteta cunoscuta de fiecare locuitor al orasului.
Delaco este unul dintre principalii furnizori de produse lactate.
© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev