Inghetata Alpin -Sebes, judetul Alba
Societatea Alpin 57 Lux s-a lansat in productia de inghetata in anul 1998.
Societatea Alpin 57 Lux s-a lansat in productia de inghetata in anul 1998.
Societatea ARTERIMPEX S.R.L., care a fost infiintata in anul 1994, a avut ca domeniu de activitate alimentatia publica si comertul.
Eugenia este celebra. Cel putin asa arata studiile de branding, care plaseaza aceasta marca de biscuiti printre cele mai notorii branduri romanesti.
Actualul producator de paine SC Bruaria TIAMAX SRL, face renumita "Pita de Pecica, pe vatra", de mai bine de 68 de ani.
Kandia este numele foarte puternic asociat cu ciocolata si cu traditia.
Prin 1800 au ajuns covrigii in targul din Buzau, iar acum toata lumea ii stie drept Covrigii de Buzau.
Horinca de Maramures este o bautura cu lunga traditie de productie si consum in zona de nord a tarii.
Gama “Traditii” este disponibila intr-un ambalaj atractiv, mult mai practic si mai usor de utilizat.
Dupa cel de-al doilea razboi mondial s-a format o standardizare a productiei industriale alimentare de mare serie.
Produsul traditional PALINCA din OAS 100% naturala din prune.
Cultivarea verzei a fost o adevarata traditie locala in Socodor.
SC KILLER SRL si-a inceput activitatea de productie a preparatelor din carne in septembrie 1997.
"Virsli de Salasu" se produc dupa o reteta veche de sute de ani din carne de capra combinata cu cea de oaie.
Nasal este o branza moale din lapte de vaca fermentat.
Braga este o bautura naturala racoritoare cu gust acrisor si cu miros specific.
S.C. Lactate Natura S.A. Targoviste a luat fiinta in 1991.
Colacii secuiesti sau kurtoskalacs, sunt imbracati in zahar si nuca.
Fabrica Rarul din Campulung Moldovenesc, judetul Suceava are o traditie de peste 40 ani.
Delaco este unul dintre principalii furnizori de produse lactate.
Descrierea produsului romanesc MAGIUN NATURAL DE PRUNE TOPOLOVENI (IGP).
Kosarom este prima firma din industria alimentara din Romania privatizata in anul 1992 prin Programul Pilot al Guvernului.
Salamul traditional de Nadlac, din judetul Arad, este cel mai consistent si mai gustos preparat din zona si se bazeaza pe o reteta cunoscuta de fiecare locuitor al orasului.
Produsele traditionale ''La Baciu'' sunt realizate de SC ANDELVERO, Campulung Moldovenesc, judetul Suceava.
© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev