Produse de carne din Ilisesti

Produsele Prodincom Ilisesti, judetul Suceava,  sunt realizate din carne de calitate superioara, din productia fermelor proprii de vite si taurasi si din sacrificarea oilor.

Prodincom este prezent in marile targuri si evenimente de profil din industrie cu o serie de preparate din carne cu specific bucovineam. Rulada cu masline si ciuperci este unul dintre produsele preferatele de clienti, fiind fabricata din pulpa de vita cu variate condimente naturale, care o disting de alte mezeluri, ca gust si aspect. Se serveste la micul dejun cu omleta sau la alta masa asortata cu orice garnitura.

Salamul Ilisesti este preparatul care reprezinta localitatea, fiind un produs fiert si afumat in specific bucovinean, obtinut din carne selectata de vita, precum si condimente naturale. Pastrama de oaie este considerata o adevarata vedeta culinara, fiind un preparat delicios, natural condimentat si afumat, ce se poate servi ca aperitiv, sau poate da un gust exceptional in orice mancare deoarece fumul confera o aroma placuta gustului natural al carnii de oaie. Dotarea tehnica a fabricii Prodincom corespunde in intregime normelor UE in vigoare. Cele mai moderne utilaje si instalatii asigura abatorizarea, transarea si productia de mezeluri la cele mai inalte standarde.


OFERTA >>