In judetul Iasi, produsele traditionale de carne oferite de Fabrica de Fum au o clientela fidela, pentruca sunt de calitate si la un pret acceptabil.
La Fabrica de Fum sunt impachetate in fum de cea mai buna calitate preparate de carne, pentru mese sanatoase, incepand din anul 2017. Fabrica de Fum este amplasata in fosta fabrica de prelucrare a carnii, renovata complet si extinsa. Productia se realizeaza in conditii maxime de igiena, iar produsele sunt etichetate corespunzator. Pentru realizarea lor se folosesc condimente de cea mai bună calitate, naturale, aduse din Austria. Continutul nutritiv este maxim, iar produsele contin 100% carne.
Fabrica de Fum a pornit cu un numar de 7 produse traditionale, cu gust unic ce respecta traditia si adaptate cerintelor si tendintor actuale. In afara de Slaninuta afumata, mai sunt atestate traditionala; Pastrama de porc coapta si Ceafa de porc afumata si coapta. Produsele se comercializeaza in magazinele market dar si in micile bacanii, aprozare sau noul centru regional unde se adună alimente din gospodariile micilor producatori ieseni.