Marmelada de maciese din Susag
Marmelada de maciese este un produs traditional, natural, original, folosind ca materie prima fructele de maciese recoltate din flora spontana.
Marmelada de maciese este un produs traditional, natural, original, folosind ca materie prima fructele de maciese recoltate din flora spontana.
Oamenii din Banatului Montan, in noaptea de Anul Nou cinstesc cate un pahar de tuica fiarta cu nuci.
Locuitorii comunei constantene Cumpana au prezentat si oferit spre degustarea cea mai mare placinte dobrogeana cu branza.
Societatea ARTERIMPEX S.R.L., care a fost infiintata in anul 1994, a avut ca domeniu de activitate alimentatia publica si comertul.
Kandia este numele foarte puternic asociat cu ciocolata si cu traditia.
Pentru orice strain in ale bucatarie nu mai exista nici o problema, deoarece scoala de gatit, rezolva totul.
Actualul producator de paine SC Bruaria TIAMAX SRL, face renumita "Pita de Pecica, pe vatra", de mai bine de 68 de ani.
Gama “Traditii” este disponibila intr-un ambalaj atractiv, mult mai practic si mai usor de utilizat.
Prin 1800 au ajuns covrigii in targul din Buzau, iar acum toata lumea ii stie drept Covrigii de Buzau.
Produsul traditional PALINCA din OAS 100% naturala din prune.
Horinca de Maramures este o bautura cu lunga traditie de productie si consum in zona de nord a tarii.
SC KILLER SRL si-a inceput activitatea de productie a preparatelor din carne in septembrie 1997.
In Racatau, satul Muntele Rece, judetul Cluj, se obtine produsul traditional "Afinata''.
Tocanita traditionala pecicana, dupa o reteta oferita de Mester Iosif Toma.
Brojbutele cu pisat sunt sarmalutele maramuresene cu faina de porumb
Nasal este o branza moale din lapte de vaca fermentat.
Dupa cel de-al doilea razboi mondial s-a format o standardizare a productiei industriale alimentare de mare serie.
S.C. Lactate Natura S.A. Targoviste a luat fiinta in 1991.
De-a lungul mai multor generatii familia Zetea produce bauturi naturale distilate din fructe in cazane traditionale cu foc direct, imbunatatind procedeul dupa metoda ZETEA, dar pastrand caracterul traditional al acestuia.
Cultivarea verzei a fost o adevarata traditie locala in Socodor.
Delaco este unul dintre principalii furnizori de produse lactate.
"Virsli de Salasu" se produc dupa o reteta veche de sute de ani din carne de capra combinata cu cea de oaie.
Kosarom este prima firma din industria alimentara din Romania privatizata in anul 1992 prin Programul Pilot al Guvernului.
Braga este o bautura naturala racoritoare cu gust acrisor si cu miros specific.
Slow Food Turda ne invita la friptura de Turda (Tordai pecsenye).
Colacii secuiesti sau kurtoskalacs, sunt imbracati in zahar si nuca.
Produsele traditionale ''La Baciu'' sunt realizate de SC ANDELVERO, Campulung Moldovenesc, judetul Suceava.
Fabrica Rarul din Campulung Moldovenesc, judetul Suceava are o traditie de peste 40 ani.
© Copyright 2021 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev