Hale de lifestyle culinar

Hale de lifestyle culinar nu este o piata clasica, plina de tarabe, ci cu totul altceva.

Hale de lifestyle culinar nu este o piata clasica, plina de tarabe, ci cu totul altceva.

In judetul Arad sunt cunoscute mai multe retete de carnati de casa, care difera doar prin condimentele folosite.

In registrul national al produselor montane fac parte produsele din carne; Pastrama de oaie afumata “Cosco-Vele”; si Carnati de casa afumati “Cosco- Vele”, realizate in Rucar, Judetul Arges.

Cozonac Kulcsos (cu cheita) din Olari (Varsandu Vechi), judetul Arad.

Produsele Prodincom Ilisesti, judetul Suceava, sunt realizate din carne de calitate superioara, din productia fermelor proprii de vite si taurasi si din sacrificarea oilor.

ExpoTimisoara International va organiza in perioada 28-30 septembrie 2018, la Iulius Mall, “Targul de Antichitati” si “Targul de Blanuri si Articole de sezon”.

Piata Taraneasca si MesterEsti te invita in perioada 2-4 Noiembrie in Piata Unirii Cluj Napoca.

Societatea Niro Serv Com este situata in Gura Humorului, un orasel linistit de munte din inima Bucovinei.

Preparat traditional din judetul Arad.

Tuica Taria lui Catalin este un produs atestat traditional 100% fabricat din prune.

INDAGRA FOOD este cea mai importanta platforma expozitionala dedicata industriei alimentare din Romania.

La Muzeul National al Taranului Roman, in curtea interioara si sala Acvariu are loc, periodic, targul de antichitati.

Magazinul de Produse Traditionale de Plescoi din Braila functioneaza sub licenta producatorului Gabioti din Plescoi.

In judetul Timis se prepara o slanina care se topeste in gura, cu gust de fum si usturoi si care se consuma cu ceapa de apa.

Corina si Tudor Rusu, mama si fiu, sunt din Turda si se ocupa de ani buni cu afacerea lasata mostenire de tatal doamnei, respectiv cresterea oilor.

Rio Bucovina a fost infiintata in anul 2006 si activeaza in zona imbutelierii/productiei de apa minerala naturala si bauturi racoritoare.

Reteta ardeleneasca de mancare traditionala.

Apele minerale naturale Dorna isi au originea in Carpatii Orientali, intr-o arie protejata ecologic in zona Vatra Dornei.

Caltabosul este mancarea traditionala ungureasca la pomana porcului.

Angst a lansat o gama produsa dupa retete romanesti consacrate. Aceasta gama a aparut din nevoia de a intari valorile si traditiile romanesti si de a le pastra si pentru generatiile viitoare.

Targului de Toamna „Produs în Bucovina” se tine anual, in parcarea Iulius Mall Suceava.

Gourmet Festival Dusseldorf are loc in luna august, in fiecare an, in celebra "Konigs ALLE".

Carmangeria Rox-Ana are atestate traditional urmatoarele produse din carne: Babic de Buzau; Ghiudem si Carnati Trandafir.

Incepand cu data de 06.07.2018 produsul ”Salata cu icre de stiuca de Tulcea” a primit protectia nationala a sistemelor din domeniul calitatii conform legislatiei europene si nationale.

In judetul Iasi, produsele traditionale de carne oferite de Fabrica de Fum au o clientela fidela, pentruca sunt de calitate si la un pret acceptabil.

Lintea este o leguma apreciata din punct de vedere alimentar, cultiva din epoca neolitica.

"Natia Ciorbei" este un proiect de antropologie vizuala, de redescoperire si revalorizare a ciorbei, element esential al patrimoniului gastronomic romanesc.

De vineri pana duminica sunteti asteptati in Alveola Kiseleff, Bucuresti, langa scoala Ion Heliade Radulescu la Targul de Sfantul Ilie.

In Parcul National, Bucuresti are loc, toamna, in fiecare an “Targului de paine”.

Salamul traditional "de la Salas", este un produs traditional din Nadlac, judetul Arad.
© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev