Mezelurile CRIS-TIM, judetul Timis
CRIS-TIM este cea mai cunoscuta marca de mezeluri din Romania, cu o imagine foarte puternica pe piata si foarte bine definita in perceptia consumatorilor.
CRIS-TIM este cea mai cunoscuta marca de mezeluri din Romania, cu o imagine foarte puternica pe piata si foarte bine definita in perceptia consumatorilor.
Magiunul natural de prune Topoloveni – primul aliment traditional romanesc medaliat de International Taste and Quality Institute, Bruxelles, cu distinctia „Superior Taste Award”.
Adrian Suciu din satul Crit din Brasov ii ademeneste pe oaspeti cu produse traditionale din lapte de capra si dulceturi.
Societatea comerciala Gordon Prod S.R.L. din Lupeni, judetul Harghita si a inceput activitatea cu productia de cascaval oparit afumat si neafumat.
Firma Alcorom, Judetul Satu Mare, este prezenta pe piata cu renumita palinca de prune si alte bauturi spirtoase.
CONSERVFRUCT este o companie infiintata in anul 1993 si specializata in producerea de conserve din legume si fructe.
AGIL este astazi o marca de succes, pentru ca si-a confirmat stilul respectand traditia si calitatea.
SC AURORA COM SRL este o unitate cu profil de abatorizare si productie de preparate din carne din Odobesti, judetul Vrancea
In comuna Comarna, judetul Iasi, exista aproximativ 600 de hectare de livezi de ciresi.
SC MIRDATOD SRL, Judetul Mures, prelucreaza produselor lactate traditionale atestate, renumite pe plan national si international.
Compania Carpatis, este situata in Suceva, Strada-Mirauti Nr. 72.
Combis este o societate romaneasca al carui domeniu de activitate este productia, distributia si comercializarea unei game variate de carne transata, carne carcasa si preparate din carne.
ZADA PRODCOM SRL este o afacere de familie ce are ca obiect de activitate fabricarea branzeturilor in Horodnic de Jos, Suceava.
Societatea Alpin 57 Lux s-a lansat in productia de inghetata in anul 1998.
Pensiunea Tiplea este situata in Ocna Sugatag, Maramures.
Borsec a fost desemnata in 2004 cea mai buna apa minerala carbogazoasa din lume.
Societatea comerciala Cozonac Bujor SRL a fost infiintata ca forma juridica in anul 2006, in orasul Suceava.
Eugenia este celebra. Cel putin asa arata studiile de branding, care plaseaza aceasta marca de biscuiti printre cele mai notorii branduri romanesti.
Ceapa de Pericei din judetul Salaj este vedeta targurilor cu renumita Friptura (tocanita) de ceapa.
Kandia este numele foarte puternic asociat cu ciocolata si cu traditia.
SC NOVITA IMPEX SRL este o firma producatoare de paste fainoase situata in Satu Mare.
Delicatesele din Delta au incantat vizitatorii la cea de-a doua editie a festivalului gastronomic si etnocultural „D’ale Gurii Dunării”, care a avut loc la Uzlina, judetul Tulcea, in aceasta vara.
Gama “Traditii” este disponibila intr-un ambalaj atractiv, mult mai practic si mai usor de utilizat.
Povestea salamului de Sibiu incepe, ca orice poveste, cu ‘’A fost odata’’… asadar, a fost odata un italian pe nume Filippo Dozzi
Produsul traditional PALINCA din OAS 100% naturala din prune.
Parte a procesului de rebranding inceput la finalul anului 2009, producatorul de lactate Covalact a lansat sloganul “Covalact de tara. Prea bun. Prea ca la tara”.
SC KILLER SRL si-a inceput activitatea de productie a preparatelor din carne in septembrie 1997.
Carnatii si sunculita afumata din Maramures, sunt printre produsele preferate la targurile de produse ecologice, traditionale si naturale.
Nasal este o branza moale din lapte de vaca fermentat.
© Copyright 2023 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev