Produsele traditionale Sergiana, Poiana Marului
1994 s-a infiintat S.C. SERGIANA PRODIMPEX S.R.L., societate al carui principal obiect de activitate este productia de carne si preparate de carne.
1994 s-a infiintat S.C. SERGIANA PRODIMPEX S.R.L., societate al carui principal obiect de activitate este productia de carne si preparate de carne.
Firma Alcorom, Judetul Satu Mare, este prezenta pe piata cu renumita palinca de prune si alte bauturi spirtoase.
Fix Co – Bucuresti are o buna experienta in producerea diferitelor tipuri de fructe si legume conservate.
AGIL este astazi o marca de succes, pentru ca si-a confirmat stilul respectand traditia si calitatea.
Pfa Feher Carol se poate mandri cu peste 20 ani de experienta in domeniul prepararii muraturilor.
In comuna Comarna, judetul Iasi, exista aproximativ 600 de hectare de livezi de ciresi.
De peste 10 ani un pasionat de brutaria artizanala face paine traditionala aproape zilnic intr-un sat din Tara Hategului
Compania Carpatis, este situata in Suceva, Strada-Mirauti Nr. 72.
Paine ANDANA, produs de S.C. ANDANA PAN S.R.L. a fost atestata ca produs traditional.
ZADA PRODCOM SRL este o afacere de familie ce are ca obiect de activitate fabricarea branzeturilor in Horodnic de Jos, Suceava.
Doamna Erzsébet Gáll si-a inceput activitatea de producator de gemuri, siropuri, sucuri si compoturi de fructe in anul 2002.
Pensiunea Tiplea este situata in Ocna Sugatag, Maramures.
Ferma de lapte, pe numele ei oficial "Agroindustriala Pantelimon" , cunoscuta de multi sub numele de "Ferma doctorului Petcu", este una dintre cele mai vestite din Romania.
Societatea comerciala Cozonac Bujor SRL a fost infiintata ca forma juridica in anul 2006, in orasul Suceava.
Castigatorul concursului de creativitate din cadrul primului eveniment expozitional din Romania „GASTROPAN” dedicat sectorului de morarit, panificatie si cofetarie, s-a intors cu o reteta spartana a “painii anticriza”.
Ceapa de Pericei din judetul Salaj este vedeta targurilor cu renumita Friptura (tocanita) de ceapa.
Infiintata in anul 2002 firma ELIT a devenit un jucator principal pe piata carnii si a preparatelor derivate din aceasta in Romania.
SC NOVITA IMPEX SRL este o firma producatoare de paste fainoase situata in Satu Mare.
Situata in Bucovina, la 14 Km de Suceava si la 25 Km de Falticeni, fabrica de produse Laktotrio din Horodniceni este recunoscuta pentru traditia in prelucrarea laptelui.
Delicatesele din Delta au incantat vizitatorii la cea de-a doua editie a festivalului gastronomic si etnocultural „D’ale Gurii Dunării”, care a avut loc la Uzlina, judetul Tulcea, in aceasta vara.
SC FACOS SA se ocupa de fabricarea produselor din carne de vita, porc, pasare si vanat salbatic.
Povestea salamului de Sibiu incepe, ca orice poveste, cu ‘’A fost odata’’… asadar, a fost odata un italian pe nume Filippo Dozzi
Este sortimentul de branza cel mai vechi cunoscut la noi.
Parte a procesului de rebranding inceput la finalul anului 2009, producatorul de lactate Covalact a lansat sloganul “Covalact de tara. Prea bun. Prea ca la tara”.
Toate produsele naturale si facute dupa retete traditionale le gasiti in Camara Bunicii
Carnatii si sunculita afumata din Maramures, sunt printre produsele preferate la targurile de produse ecologice, traditionale si naturale.
CRIS-TIM este cea mai cunoscuta marca de mezeluri din Romania, cu o imagine foarte puternica pe piata si foarte bine definita in perceptia consumatorilor.
Magiunul natural de prune Topoloveni – primul aliment traditional romanesc medaliat de International Taste and Quality Institute, Bruxelles, cu distinctia „Superior Taste Award”.
Adrian Suciu din satul Crit din Brasov ii ademeneste pe oaspeti cu produse traditionale din lapte de capra si dulceturi.
Societatea comerciala Gordon Prod S.R.L. din Lupeni, judetul Harghita si a inceput activitatea cu productia de cascaval oparit afumat si neafumat.
© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev