Paine pe vatra
Reteta casnica de preparat paine.
Reteta casnica de preparat paine.
In nordul Romaniei, se afla Bucovina, un tinut frumos si bogat in produsele din lapte, carne, mierea de albine si multe altele.
Initiativa de a revitaliza soiurile noastre traditionale a readus Rosia de Buzau pe rafturile magazinelor lIDL.
Mestesugari de Gusturi este un producator din Bucuresti care a primit atestat pentru sase produse traditionale din carne de porc.
Primul produs de origine animala procesat, al Cooperativei Agricole Miorita Oachese, a obtinut dreptul de utilizare a mentiunii de calitate facultativa „produs montan”.
Ciorba de porc este o mancare tipic Slovaciei, de la pomana porcului.
Pastravaria lui Ilie Sava, construita la poalele Muntilor Bucegi, judetul Brasov.
Reteta traditionala din localitatea Szentes, Ungaria.
Reteta de cartofi in lapte la cuptor.
In registrul national al retetelor consacrate sunt inregistrate preparate de carne produse de S.C. TCE AGROSUIND S.R.L, Neamt.
Branzeturile de Liesti, judetul Galati sunt produse din lapte proaspat, obtinut de la oi, capre si vaci.
Reteta traditionala din judetul Buzau, care se prepara usor si e foarte satioasa.
Reteta veche traditionala din slanina afumata si ceapa.
O reteta usoara, rapida si delicioasa servit ca aperitiv sau cina.
Dovlecei la cuptor cu oua, cascaval si iaurt.
Supa de lapte din judetul Csongrad, Ungaria.
CARNATII GRATAREL - PLIN DE CARNE de la ELIT, au fot votati Produsul Anului 2020
Produse traditionale atestate de la “Camara Motului” din Arieseni, judetul Alba.
Bucataria sanatoasa recomanda reteta de chiftelute cu ciuperci
Cigányka se prepara de obicei la pomana porcului, fiind considerata o mancare traditionala in judetul Bekes, Ungaria.
Fermierii americani care s-au bazat pe pietele alimentare locale si regionale vor avea cel mai mult de suferi in urma pandemiei de COVID-19.
Produs traditional din vestul Romaniei.
Aceasta supa picanta, se prepara in casa și este un remediu in combaterea virusiilor.
Circa 20 de retete traditionale din Sălaj au fost colectate de catre un grup de liceeni, in cadrul unui proiect de promovare a traditiilor culinare.
S.C. AVI-GIIS S.R.L., este un producator de preparate de carne si specialitati traditionale din judetul Valcea.
Reteta de sangerete din judetul Timis.
„Placinta cu caprita din Herasti”, judetul Giurgiu, a primit atestatul de produs traditional.
Targul producatorilor ardeleni, are loc saptamanal (sambata si duminica), intre orele 9-18.
Supa de cus cus si cartofi din Csongrad, Ungaria.
A fost inregistrata si protejata denumirea "Telemea de Sibiu" ca Indicatie Geografica Protejata.
© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev