Gazpacho

Gazpacho e o supa de legume spaniola, inclusa in meniul dietei South Beach de slabire si care se serveste rece.

Gazpacho e o supa de legume spaniola, inclusa in meniul dietei South Beach de slabire si care se serveste rece.

Piata Taraneasca si Mester(Esti)! va invita de vineri pana duminica la Targul de Sfâata Maria, din 12 pana in 14 august, intre orele 10,00 si 18,00 in curtea Muzeului National al Taranului Roman, din Intrarea Monetariei nr. 3.

In cadrul acestei manifestari, in casutele de pe Aleea Negustorilor Romexo Bucuresti, expun expozantii de produse alimentare traditionale, mestesugarii si comerciantii de obiecte de artizanat din cele mai diverse categorii.

La inceputul verii cand vinetele sunt scumpe, se sporesc cu dovlecei.

Pesto este un amestec de ulei de masline, usturoi, busuioc, branza rasa folosit drept condiment in bucataria mediteraniana.

Se aleg ciuperci albe, frumoase si potrivit de mari.

In perioada 2-6 noiembrie 2016 la INDAGRA se desfasoara un targ de produse traditionale.

In plina vacanta de vara, sunteti asteptati cu mic cu mare, la Targul Piata Taraneasca si Mester(Ești)!, in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Român, de vineri, 29 iulie, pana duminica, 31 iulie 2016 , intre orele 10-18.

Ostropelul este o reteta traditionala care se face in principal din carne de pui amestecata cu un sos gros de rosii.

Calciul organic precum cel existent in alga calcaroasa (Lithothamnium calcareum) s-a dovedit a fi extrem de eficient in ameliorarea unui numar mare de afectiuni.

O noua editie a Targului cu Bunatati si Dichisuri Ploiesti, este organizata in centrul Ploiestiului, in Parcul Toma Soolescu, dupa mai bine de 3 ani, intre 28 si 30 octombrie 2016.

Iaurtul se obtine din lapte de vaca, oaie sau de bivolita.

Omleta pentru mic dejun in dieta de slabire South Beach:

Piata Taraneasca si Mester(Esti) organizeaza Targ de vara pana-n seara in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman.

In perioada 02-06 noiembrie, in Pavilionul Central din cadrul Centrului Expozitional Expozitional Romexpo se va desfasura editia 2016 INDAGRA FOOD.

Lasca de la buna Romanita este un produs traditional de paste fainoase a carei reteta dateaza din anul 1890.

Piata Taraneasca si Mester(Esti)!? va invita din 28 pana in 30 octombrie 2016 in Cluj Napoca la targul “Recolte de Toamna.”

Se face o plamadeala din 40 grame drojdie care se moaie cu 3-4 linguri de lapte caldut.

Mancarea traditionala din Polinezia se compune din combinatia fructelor a cinci arbori specifici cu carnea sau pestele pentru o masa completa.

Reteta de sarmale traditionale romanesti:

Targurile traditionale din curtea Muzeului National al Taranului Roman s-au relansat, in aceasta toamna, intr-un format mult mai apropiat de identitatea si misiunea muzeului.

Razvan Rusu este un tanar de 25 de ani, a pus pe picioare brandul “Dulceata lui Razvan”, in Idicel-Padure, judetul Mures.
Muzeul in Aer Liber din Dumbrava Sibiului asteapta vizitatorii in fiecare sfarsit de saptamana intre orele 10:00 - 18:00 la Targul de Tara.

Piata Taraneasca organizeaza din 10 pana in 12 iunie 2016 "Targul lui Ciresar''.

Fasolea verde este o sursa delicioasa de vitamine si proteine, avand un rol special in dieta.

De la mijlocul lunii mai si pana la sfarsitul lui octombrie, un local rustic confortabil cu mai multe sali si terase ofera pastrav afumat la gratar, paine de casa cu ceapa si trei sortimente din cea mai buna bere bavareza.

Faimosului sos "amatrician" strange bani pentru reconstructia satului Amatrice distrus de cutremur.

Uleiul de nuca obtinut prin presarea la rece a fructului uscat de nuca romaneasca, este un ulei 100% natural cu multiple beneficii asupra organismului.

Prepararea casului proaspat de casa:

Ca in fiecare primavara, in preajma Floriilor, Muzeul Taranului isi asteapta vizitatorii la un targ cu mesteri chemati din toate colturile tarii.
© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev