Salamul de Sibiu - Caroli Foods, judetul Arges
Cultivarea verzei a fost o adevarata traditie locala in Socodor.
Brojbutele cu pisat sunt sarmalutele maramuresene cu faina de porumb
"Virsli de Salasu" se produc dupa o reteta veche de sute de ani din carne de capra combinata cu cea de oaie.
Braga este o bautura naturala racoritoare cu gust acrisor si cu miros specific.
Colacii secuiesti sau kurtoskalacs, sunt imbracati in zahar si nuca.
Fabrica Rarul din Campulung Moldovenesc, judetul Suceava are o traditie de peste 40 ani.
Prepararea virslilor dateaza de pe vremea dacilor si de sute de ani reteta este neschimbata.
Dupa cel de-al doilea razboi mondial s-a format o standardizare a productiei industriale alimentare de mare serie.
Descrierea produsului romanesc MAGIUN NATURAL DE PRUNE TOPOLOVENI (IGP).
Editia I ARAD 30 - 31.05.2009
Salamul traditional de Nadlac, din judetul Arad, este cel mai consistent si mai gustos preparat din zona si se bazeaza pe o reteta cunoscuta de fiecare locuitor al orasului.
© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev