Salamul de Sibiu - Caroli Foods, judetul Arges


Caroli Foods a recuperat reteta originala a salamului de Sibiu cu 50.000 euro.

 

Producatorul Caroli Foods a investit circa 50.000 de euro pentru recuperarea retetei originale din 1935 si a cercetarii asociate cu lansarea salamului de Sibiu, produsul urmand a fi disponibil intr-un numar limitat de locatii in prima faza, potrivit unui comunicat remis ieri de companie.

 

"Caroli Foods lanseaza un produs intr-o editie limitata, care respecta exact reteta originala din 1935 a celebrilor frati Dozzi", a declarat pentru NewsIn vicepresedintele comercial Caroli Foods, Andrew Taylor.

 

Potrivit reprezentantilor producatorului, ideea de lansare a produsului salam de Sibiu 1935 a fost luata acum un an, insa numai dupa testarea succesiva a produsului, acesta a fost lansat pe piata. De asemenea, reprezentantii Caroli au mentionat ca procesul de fabricatie dureaza 90 de zile, iar ingredientele folosite, precum carnea de porc, condimentele naturale si sare, sunt naturale.

 

Caroli Foods este cel de-al doilea mare producator de mezeluri de pe piata interna.

 

Grupul produce cinci marci de mezeluri: Maestro, Caroli, Gourmet, Primo si Familia. Pe parcursul celor 12 ani de activitate, Caroli Foods a investit peste 35 de milioane de Euro in procesarea si distribuirea mezelurilor (tehnologie, echipamente de igiena, resurse umane etc.).

 

Produsele Caroli Foods sunt aliniate standardelor Uniunii Europene. Cele doua fabrici de la Pitesti, judetul Arges, cu o suprafata productiva de peste 18.000 de metri patrati, sunt certificate in vederea sigurantei alimentare. Grupul Caroli Foods este in principal format din companiile Caroli Prod 2000, T.C. Affaires, INDCARF S.A si Maestro Industries.

 

 

Informatii despre Carli Foods gasiti pe:

 

www.caroli.ro