Placinta intinsa de Draut


Marmelada de maciese este un produs traditional, natural, original, folosind ca materie prima fructele de maciese recoltate din flora spontana.

Societatea Alpin 57 Lux s-a lansat in productia de inghetata in anul 1998.

Eugenia este celebra. Cel putin asa arata studiile de branding, care plaseaza aceasta marca de biscuiti printre cele mai notorii branduri romanesti.

Locuitorii comunei constantene Cumpana au prezentat si oferit spre degustarea cea mai mare placinte dobrogeana cu branza.

Intre care carnatii de Plescoi, branza de Braila, telemeaua de Negrilica, covrigii buzoieni si cei brasoveni, dar si painea cu cartofi specifica Covasnei.

Kandia este numele foarte puternic asociat cu ciocolata si cu traditia.

In ultimii trei ani, la nivelul judetului Iasi au fost inregistrate 28 de produse traditionale.

Slow Food Cluj Transilvania si Centrul de Informare Turistica Turda au inaugurarea magazinului „Finomsaguri Ariesene” din Turda.


Gama “Traditii” este disponibila intr-un ambalaj atractiv, mult mai practic si mai usor de utilizat.
© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev