Inghetata Alpin -Sebes, judetul Alba


Infiintata in 1994, societatea Alpin 57 Lux se lanseaza in productia de inghetata in anul 1998. Managerul general al societatii – dl Ioan Istrate a construit si dezvoltat acest business, reinvestind continuu profitul, astfel ca la ora actuala Fabrica de inghetata este dotata cu cele mai performante tehnologii de fabricatie.

 

Anul 2001 a insemnat pentru Alpin 57 Lux SRL, anul lansarii in productia de patiserie congelata dezvoltand o gama variata de produse care vin in sprijinul gospodinelor, care au din ce in ce mai putin timp pregatirii in casa a delicioaselor dulciuri cum ar fi; strudel, minipateuri, minirulouri, croisante etc. Produsele de patiserie se vand sub brandul RomCherie

 

Firma a lansat, de asemenea pe piata, o alta gama de produse congelate, de data aceasta produsele fiind de domeniul brutariei. Printre acestea se regasesc chiflele Kaiser cu diferite adaosuri si kornspitz-ul.

 

Gama larga de produse si calitatea superioara au dus la cresterea vanzarilor an de an iar performantele obtinute de-a lungul timpului au dus la situarea societatii in ultimii cinci ani pe primul loc intre producatorii autohtoni de inghetata.

 

 

Sursa: www.alpin57lux.com/despre.php