Carnatii oltenesti - marca "TUDOR", judetul DoljCarnatii oltenesti deliciosi - din gama de produse traditionale TUDOR

 

Avand o experienta de peste 15 ani in domeniul prelucrarii carnii firma OLAS PROD din Craiova a fost una dintre primele societati cu capital privat din Romania incepandu-si activitatea din anul 1991 cu o mica fabrica de preparate din carne, reinnoind traditia primei unitati de carmangerie din Craiova care a functionat in una din casele lui Tudor Vladimirescu. Acesta este motivul pentru care produsele poarta sigla TUDOR.

 

Activitatea este structurata pe doua domenii abatorizare si fabricatie preparate din carne iar principalele repere in timp sunt: in anul 1991 fabrica producea mezeluri, in anul 1997 s-a infintat abatorul de la Craiova, in anul 2001 s-a infiintat fabrica de la Rovinari, in anul 2003 s-a achizitionat ferma de crestere a animalelor, in anul 2004 s-a finalizat modernizarea si extinderea unei noi fabrici, actualul sediu al firmei Olas, in 2006 s-a finalizat extinderea sectiei produse traditionale toate corespunzand cerintei UE.

 

La jumatatea anului 2007 s-a finalizat modernizarea abatorului.

 

La nivelul anilor 90 tehnologia romaneasca utilizata era cea clasica firma putand produce preparate din carne in mod restrans. Pe masura unei dezvoltari in mod continuu sa produs o retehnologizare care a putut asigura realizarea de produse de calitate inalta si in conformitate cu cerintele UE.

 

Actiunea de tehnologizare a firmei a fost si este un proces complex care s-a realizat in mai multe etape astfel incat investitiile efectualte au fost proiectate dupa standardele Europene in prezent lucrandu-se numai cu echipamente, instalatii de ultima generatie.

 

In luna ianuarie 2006 firma Olas Prod din Craiova a fost acreditata de catre organizmul de certificare TUV CERT (Germania), printr-un certificat de calitate ISO 9001, HACCP.

 

Exista o gama diversificata de produse (100) firma punand accentul pe gama Tudor, gama sub care promoveaza preparatele traditionale romanesti, DROB, CALTABOS, LEBER, TOBA, BUCATI LA GARNITA, CARNATI TARANESTI, SARMALE si PIFTIE, produse atestate de Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, sub numarul 78726 / 30.03.2006.

 

 

Aceste produse au reteta specifica taraneasca insa tehnologia utilizata este cea moderna.

 

Desfacerea produselor Olas sub marca TUDOR se realizeaza cu personal calificat in acest sens asigurand conditii stricte de igiena impuse de legislatia in vigoare.
Dispune de un sistem propriu de distributie care asigura standardele de calitate impuse, urmarind in acest fel cresterea satisfactiei clientilor.

 

Lantul de distributie acopera 80% din Oltenia, Muntenia, Banat si sudul Ardealului.

Ca si supermarket-uri lucreaza cu firme consacrate la nivel international precum Cora, Carrefour, Metro, Kaufland, Spar, Auchan si Real.

 

Sursa: www.olasprod.ro